Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης

29 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Προσυνεδριακός διάλογος»

http://2.bp.blogspot.com/-oMaZ8y3VwJQ/UX6spWwiidI/AAAAAAAB3CA/yKguFfOH9LE/s1600/3.JPGΣτην Εύβοια βρέθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας ενόψει του 9ου συνεδρίου του κόμματος .
Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον κ. Κοψαχείλη, συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων του Νομού προκειμένου να ενημερωθεί και να καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής αλλά και απόψεις και προτάσεις φορέων .

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Βουλευτής Γρεβενών αναφέρθηκε σε θέματα γενικής πολιτικής και επικαιρότητας, μίλησε για τη γιγαντιαία προσπάθεια που γίνεται από την ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τόνισε την πρωτόγνωρη, για τα ελληνικά δεδομένα, συνεργασία των κυβερνητικών εταίρων.

Ο κ. Κοψαχείλης αναφέρθηκε στην αξία των εργασιών που έγιναν στα πλαίσια του 9ου Συνεδρίου της Ν.Δ όπου συστηματικά και οργανωμένα καταγράφηκαν τα προβλήματα όλων των περιοχών και κοινωνικών ομάδων της χώρας.

Ο Βουλευτής Γρεβενών είπε ότι: «προχωράμε στο 9ο συνέδριο με πλήρη εικόνα των προβλημάτων της κοινωνίας από την ίδια τη βάση της κοινωνίας» και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων και των συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης τόνισε ότι: «η Ν.Δ μπορεί και πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει σήμερα ως κορμός της σημερινής κυβέρνησης εθνικής ευθύνης αλλά και αύριο, ως υπεύθυνη δημοκρατική δύναμη για την αναγέννηση της πατρίδας μας» .

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2013 at 21:04 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply