Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Ραχήλ Μακρή: «Φτάνει πια με τις μεθοδεύσεις σας που αποδυναμώνουν την Άμυνα της χώρας»

Απρίλιος 28th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Με αφορμή τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τον τύπο για την μείωση της δομής των δυνάμεων στρατού κατά 20% και το επικείμενο κλείσιμο πολλών σχηματισμών με σημαντικότερους μεταξύ άλλων το Α’ και Β’ Σώμα Στρατού της Κοζάνης και της Βέροιας αντίστοιχα, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Ραχήλ Μακρή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο επιτελικός έλεγχος που ασκούσαν οι ανωτέρω σχηματισμοί μεταφέρεται πιθανόν στην 1η Στρατιά. Μετά την στοχευμένη απαξίωση και καταρράκωση του ηθικού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, η συγκυβέρνηση κατ’ επιταγή της τρόικας, οδηγεί στην αποδυνάμωση της Άμυνας της χώρας αλλά και του αισθήματος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας απροστάτευτα τα Βόρεια σύνορα της πατρίδας μας.
Καμία οικονομική πολιτική, καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει, ιδιαίτερα σε μια τέτοια κρίσιμη περίοδο, με χαλαρούς και αποδυναμωμένους τους πυλώνες της Εθνικής ασφάλειας της χώρας.
Κύριε υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, σας θέτουμε προ των ευθυνών σας για την απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και την μη προάσπιση της Άμυνας της χώρας που επιχειρείτε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

This entry was posted on Κυριακή, Απρίλιος 28th, 2013 at 17:51 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply