Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστρέφει χρήματα στο Δημόσιο η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Απρίλιος 27th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σε άσχημη ψυχοσωματική κατάσταση η κόρη του πρώην υπουργού

Την επιστροφή μέρους των περιουσιακών στοιχείων της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετής, προανήγγειλε ο συνήγορος της, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι η κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου είναι σε πολύ άσχημη ψυχοσωματική κατάσταση, αφού «έχει στερηθεί τα παιδιά της» για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. «Τα παιδιά της βρίσκονται σε απόγνωση», υπογράμμισε.

«Η δικαιοσύνη υπήρξε αυστηρή απέναντι στην Αρετή και τη Βίκυ Σταμάτη, που έχει και αυτή έχει παιδί ανήλικο», σημείωσε ο δικηγόρος, ενώ διευκρίνισε ότι «δεν ήταν έλλειψη σεβασμού προς τη δικαιοσύνη το ότι δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο». «Θα έρθει αν τη βαστούν τα πόδια της», πρόσθεσε.

Διέψευσε δε την φημολογία ότι η κ. Τσοχατζοπούλου δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο η λόγω της παρουσίας της Βίκυς Σταμάτη, ενώ σχετικά με τις ρωγμές στη σχέση του πρώην υπουργού με την κόρη του Αρετή ανέφερε: «Οι σχέσεις με τον πατέρα της τα τελευταία χρόνια δεν είναι όπως στο παρελθόν. Έχει όμως σεβασμό στον πατέρα της, τον αγαπάει και αγωνιά για την έκβαση της δίκης».

Ο κ. Δημητρακόπουλος επισήμανε, επίσης, ότι «όποιο περιουσιακό στοιχείο έχει η Αρετή Τσοχατζοπούλου μπορεί να αποδείξει ότι προέρχεται από χρήματα φορολογημένα. Δεν υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό. Ότι έχει αγοράσει είναι με χρήματα δικά της και δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από τον πατέρα της».

«Αλίμονο αν οι έλληνες δικαστές αποφασίζουν με βάση τι θέλει ο ελληνικός λαός. Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή. Ο ελληνικός λαός δεν γνωρίζει τη δικογραφία», σημείωσε.

«Αν είχε κλεμμένα θα τα επέστρεφε. Δεν έχει κλεμμένα ούτε η μητέρα, ούτε η κόρη», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορός της.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

 

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, Απρίλιος 27th, 2013 at 16:22 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply