Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: «Δεύτερη φορά στη ζωή μου δεν θα κάνω Ανάσταση»

Απρίλιος 27th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Νέα επιστολή του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης από τη φυλακή

Β. Παπαγεωργόπουλος: «Δεύτερη φορά στη ζωή μου δεν θα κάνω Ανάσταση»

Στο δεύτερο Πάσχα της ζωής του, που δεν θα κάνει Αναστάση, αναφέρεται με νέα επιστολή του, μέσα από τις φυλακές των Διαβατών, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Επειτα από δύο μήνες στη φυλακή, αναφέρει πως η πρώτη φορά ήταν πριν από χρόνια, όταν ως αθλητής βρέθηκε στο Σότσι της τότε Σοβιετικής Ενωσης για το πρωτάθλημα στίβου.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναρωτιέται τι ακριβώς παρέλειψε να κάνει ως δήμαρχος στην υπόθεση της υπεξαίρεσης και για ποιο λόγο το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ισόβια, κάνοντας λόγο για «τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη των τελευταίων δεκαετιών».

Και καταλήγει: «Η αλήθεια δεν μπορεί να μένει κρυμμένη για πολύ καιρό. Με τον ένα ή άλλο τρόπο θα αποκαλυφθεί. Το πιθανότερο θα αποκαλυφθεί από την ίδια τη δικαιοσύνη. Μπορεί ακόμη κάποιος κάτω από το βάρος των τύψεων να μιλήσει. Εγώ πάντως και αυτό το Πάσχα για δεύτερη φορά στη ζωή μου δεν θα κάνω Ανάσταση».

ΔΟΛ

This entry was posted on Σάββατο, Απρίλιος 27th, 2013 at 12:04 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply