Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Πατριάρχης Αντιοχείας: Δεήσεις και πανστρατιά αράβων χριστιανών

Απρίλιος 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με εγκύκλιό του ζητεί συντονισμένες κινήσεις όπου Γης

Πατριάρχης Αντιοχείας: Δεήσεις και πανστρατιά αράβων χριστιανών

Σε πανστρατιά καλεί όλους τους άραβες χριστιανούς με δήλωσή του ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης σε μια προσπάθεια να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την απελευθέρωση των δύο απαχθέντων Μητροπολιτών.

Σε εγκύκλιό του που αποστέλλεται σε όλους τις μητροπόλεις του Πατριαρχείου Αντιοχείας στην Ευρώπη, στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική καθώς και στην Αυστραλία ο κ. Ιωάννης ζητάει από τους χριστιανούς να προχωρήσουν σε συντονισμένες ενέργειες και να ασκήσουν τη μέγιστη δυνατή πίεση στα υπουργεία Εξωτερικών των χωρών που διαβιούν ώστε να μην ξεχαστούν οι ιεράρχες που απήχθησαν και να γίνουν ευρύτατα γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής.

Ταυτόχρονα ο Πατριάρχης Αντιοχείας ζητάει από τους πιστούς να προσευχηθούν, να στρέψουν το βλέμμα τους στον Θεό και με θέρμη να τον παρακαλέσουν για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, για την απελευθέρωση των ομήρων και για την αποκατάσταση των χιλιάδων προσφύγων που έχουν εγκαταλείψει εξαιτίας του πολέμου τις εστίες τους.

Μάλιστα ζητάει από τους εκατοντάδες ιεράρχες και κληρικούς του Πατριαρχείου Αντιοχείας και τους χιλιάδες των πιστών που βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης να πραγματοποιήσουν δύο δεήσεις υπέρ της υγείας των ιεραρχών που απήχθησαν και μέχρι σήμερα κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πού βρίσκονται.

Αντωνιάδου Μαρία

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 26th, 2013 at 19:48 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply