Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλιμάκιο της Τ.Ο. Κοζάνης της Χρυσή Αυγής στη Γαλατινή

Απρίλιος 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μια ακόμη ενημερωτική δράση πραγματοποίησε η Τ.Ο. Κοζάνης, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στη Γαλατινή
http://4.bp.blogspot.com/-XXkInF6t4yE/UXp84itr0qI/AAAAAAAB2io/GVqeqypXAd4/s1600/11298.jpgΚλιμάκιο μελών της Χρυσής Αυγής από νωρίς μοίρασαν εφημερίδες και άλλο ενημερωτικό υλικό και στη συνέχεια μίλησαν στους κατοίκους της Γαλατινής και των κοντινών κοινοτήτων οι οποίοι γέμισαν τον χώρο της εκδήλωσης.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης, Φαίδων Λορίδας σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, παρουσίασε το κοινοβουλευτικό έργο του κινήματος για τη Δυτική Μακεδονία και τις ενέργειες που κάνει το κίνημα μας έτσι ώστε να δίνονται λύσεις σε καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας.

Άλλα στελέχη της Τ.Ο. Κοζάνης μίλησαν για το κοινωνικό έργο της Τοπικής στην Κοζάνη, για την τακτική αιμοδοσία που πραγματοποιείται από συναγωνιστές εθελοντές αιμοδότες, για την Εθνική Παραγωγή η οποία θα στηριχτεί στην αγροτοκτηνοτροφική ανάπτυξη και η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση σχετικά με τοπικά προβλήματα της Γαλατινής και του Βοΐου γενικότερα.

Τα μέλη της Τ.Ο. Κοζάνης κατέγραψαν διάφορα τοπικά ζητήματα και δεσμεύτηκαν ότι θα τα αναδείξουν σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με τη μορφή ερωτήσεων.

«Συνεχίζουμε τις εβδομαδιαίες εξορμήσεις μας σε όλο το νομό της Κοζάνης προκειμένου να ενημερώνουμε άμεσα τους συμπολίτες μας για το έργο της Χρυσής Αυγής και υποσχόμαστε ότι οι δράσεις μας θα συνεχιστούν πιο δυναμικά, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω!!!», τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η Τ.Ο. Κοζάνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 26th, 2013 at 17:07 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply