Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ελεύθερος με εγγύηση 60.000 και περιοριστικούς όρους ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος

Απρίλιος 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος και ο Ευάγγελος Μπουζούλας μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Ελεύθερος με εγγύηση 60.000 και περιοριστικούς όρους ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος

Ελεύθερος με εγγύηση 60.000 και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος από ανακριτή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος. Με εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος επίσης και ο Ευάγγελος Μπουζούλας μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ  Και οι δύο απολογούνταν στον ανακριτή από το πρωί της Παρασκευής για το λεγόμενο «πάρτι δαπανών» που διαπιστώθηκε στο συνδικάτο των εργαζομένων στη δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού.

Ο Νίκος Φωτόπουλος κατηγορείται ότι τέλεσε αδίκημα απιστίας σε βαθμό κακουργήματος ζημιώνοντας τη ΔΕΗ για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων – υπερτιμολόγησεων και τη διαχείριση στον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της ΓΕΝΟΠ.

«Αν βρεθεί σε μένα έστω και ένα ευρώ κατάθεση ή οποιαδήποτε αγορά, δεν θα παραιτηθώ, θα αυτοκτονήσω», είχε πει ο Νίκος Φωτόπουλος, απαντώντας στις κατηγορίες για «χορό εκατομμυρίων» από συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΕΝΟΠ σε βάρος της ΔΕΗ, με αφορμή σχετικό πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή και έρευνα του ΣΔΟΕ που ακολούθησε.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον ΔΟΛ, από τη πλευρά του ο συνήγορός του κ. Δημήτρης Τσοβόλας δήλωσε ότι «στοχοποιούνται συνδικαλιστές για να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ».

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 26th, 2013 at 20:06 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply