Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πασχαλινές εκδηλώσεις της “Ελπίδας” – ΒΑΖΑΑΡ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

25 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΒΑΖΑΑR AΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Την Κυριακή των Βαίων 28 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ και από ώρα 11π.μ. έως 2μ.μ. το καθιερωμένο πλέον ΒΑΖΑΑΡ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

Τα αρωματικά φυτά και τα φαναράκια της Ανάστασης του Κυρίου καθώς και τα δεκάδες δώρα προσφορά των φίλων της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’ , καταστημάτων των Γρεβενών και κυρίως τα εκλεκτά δημιουργήματα των μαθητών και καθηγητών των Σχολικών Μονάδων της Πόλης θα ικανοποιήσουν όσους επισκεφθούν το χώρο. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στο φιλόξενο ΚΑΦΕ ΑΙΓΛΗ.

ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ
Τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2013, όπως επί πολλά χρόνια, μέλη και φίλοι της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’ θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία και το Τροπάριο της Κασσιανής στην Ιερά Μονή της Παναγίας Μικροκάστρου.

Με τα έσοδα των εκδηλώσεων θα ενισχυθούν οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν την κρίση περισσότερο από εμάς. Έτσι θα βιώσουμε όλοι την Ανάσταση του Κυρίου μας.

Δεν δικαιούμαστε να παρακολουθούμε από μακριά όσα συμβαίνουν γύρω μας, αφού με ελάχιστο κόστος μπορούμε να προσφέρουμε πολύ χαρά και κυρίως χαμόγελο στα παιδιά.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ευαγγελία Μπόγκια τηλ.6974314140 και Νίκη Γκαμπράνη τηλ.6976373860.
Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ . Ώρα αναχώρησης 6.30 μ.μ. από την Πλατεία Ωρολογίου.

‘Οσοι περισσότεροι συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις τόσο περισσότερο θα αγγίξουμε το στόχο της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’, που δεν είναι άλλος από την αξιοπρεπή διαβίωση όλων των πολιτών

Το Δ. Σ. της ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ‘’

This entry was posted on Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2013 at 09:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply