Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Σαμαράς στο εργοτάξιο των αυτοκινητοδρόμων: «Η Ελλάδα σήμερα σηκώνει τα μανίκια»

25 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Σαμαράς στο εργοτάξιο των αυτοκινητοδρόμων: «Η Ελλάδα σήμερα σηκώνει τα μανίκια»Επίσκεψη και επιθεώρηση στα εργοτάξια των έργων, που ξεκίνησαν και πάλι, στην Ολυμπία Οδό, πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟ κ Βαγγέλης Βενιζέλος και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.

«Η Ελλάδα σήμερα σηκώνει τα μανίκια» τόνισε ο Πρωθυπουργός.

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ήδη ότι η Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια, σηκώνει κεφάλι. Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, το βλέπουμε. Αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Η Πατρίδα μας γυρίζει σελίδα. Πιστεύω, πραγματικά, ότι η ανάκαμψη δεν είναι μακριά και τελικά η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει» δήλωσε.

Οι τρεις πολιτικοί, συνοδευόμενοι από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Σταύρο Καλογιάννη, επισκέφθηκαν τρία σημεία του έργου:

Στο 111ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού κοντά στο Κιάτο και τις σήραγγες του Πλατάνου και της περιοχής Μαύρα Λιθάρια, κοντά στο Δερβένι.

«Τα έργα είναι μοχλός επανεκκίνησης της οικονομίας» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Βενιζέλος και τόνισε: «Εχουμε περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια και δικαιούμαστε ως έθνος να δρέψουμε καρπούς και να θωρακίσουμε την πατρίδα. Δεν είναι ώρα για μιζέρια, χρειάζεται δουλειά, αλήθεια, ενότητα».

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2013 at 19:40 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply