Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης μονομαχούν σήμερα, Τετάρτη (21:45, ΝΕΤ), στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» της Βεστφαλίας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League.

Οι γηπεδούχοι έχοντας χάσει το πρωτάθλημα Γερμανίας από την Μπάγερν και αποκλειστεί στο Κύπελλο, στοχεύουν στην υπέρβαση του Champions League. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, μιας και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ προέρχεται από το 3-1 επί της Μπέτις, αλλά έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν απέχει 13 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς τιμωρημένος είναι ο Άλβαρο Αρμπελόα, ενώ τραυματίας είναι οι Μαρσέλο και αμφίβολος ο Λούκα Μόντριτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Μπιόρν Κάουπερς. Στο όριο των καρτών είναι ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς για τη Ντόρτμουντ και ο Μικαέλ Εσιέν για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.