Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι «δυσκολίες» ενός πολυεκατομμυριούχου

24 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Μερικές φορές εύχομαι να μην είχα κερδίσει», εξομολογείται ο νικητής τυχερού παιχνιδιού

Οι «δυσκολίες» ενός πολυεκατομμυριούχου«Μερικές φορές εύχομαι να μην είχα κερδίσει». Αυτά είναι τα λόγια ενός βρετανού υπερτυχερού ο οποίος κέρδισε ένα μεγάλο ποσό σε τυχερό παιχνίδι, πριν από ένα χρόνο.

Ο John Noakes μαζί με άλλους 11 οδηγούς λεωφορείων, όπως ήταν και ο ίδιος, κατάφεραν να κερδίσουν σε τζακποτ το ποσό των 38 εκατ. λιρών. Αυτό μεταφράζονταν σε πάνω από 3 εκατ. για τον καθένα, ήτοι πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ!

Ωστόσο, από τη στιγμή της νίκης, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τόσο οικογενειακά όσο και υγείας. Ο ίδιος και η σύζυγός του Jean, ζουν προς το παρόν στο Northamptonshire, αλλά σκοπεύουν να μετακομίσουν στην Κύπρο, όπου και σχεδιάζουν να φτιάξουν μια καινούργια ζωή.

«Το να γίνω πολυεκατομμυριούχος άλλαξε τη ζωή μας, αλλά όχι αποκλειστικά προς το καλύτερο», περιγράφει ο Noakes. Όπως δήλωσε εξαιτίας του άγχους, ξανάρχισε το κάπνισμα.

Παρόλο που είναι χαρούμενος για τα κέρδη του, εξομολογείται πως «η μετάβαση από το να είσαι διαλυμένο στα πλούτη, ήταν δύσκολη».

Όπως λέει, παλιοί φίλοι τον έχουν εγκαταλείψει, ενώ άγνωστοι τον πλησιάζουν, ζητώντας του χρήματα. Οι πρώην συνάδελφοί του αρνήθηκαν την προσφορά του να τους βοηθήσει χωρίς αμοιβή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Φυσικά, τα παραπάνω δεν εμπόδισαν τον Noakes να ζήσει μια ριζικά διαφορετική ζωή. Το ζευγάρι έχει ήδη αγοράσει 6 σπίτια, καθώς και μια Aston Martin, ενώ περιμένει τη μετάβαση στο νησί της Κύπρου.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2013 at 17:33 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply