Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απεργούν σήμερα Τρίτη πανελλαδικά οι εφοριακοί

Απρίλιος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιούν στις 11πμ συγκέντρωση έξω από το ΥΠΟΙΚ

Απεργούν την Τρίτη πανελλαδικά οι εφοριακοί

Σε 24ωρη απεργία προχωρούνσήμερα  Τρίτη, 23 Απριλίου, οι εφοριακοί σε όλη την χώρα, ζητώντας διάλογο με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για να συζητηθούν πρώτον οι αλλαγές που επιφέρει στον κλάδο τους το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα κατατεθεί τον Μάιο στην Βουλή, και, δεύτερον, μέτρα που θα προκρίνουν τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και τη δημόσια λειτουργία όλου του ελεγκτικού μηχανισμού.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης οι εφοριακοί θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομιών και καλούν όλους τους συναδέλφους τους σε εφορίες, ΣΔΟΕ, κτηματικές υπηρεσίες και κεντρικές υπηρεσίες να απεργήσουν.

Τη συμπαράστασή τους στους εφοριακούς εκφράζουν οι ενώσεις λογιστών φοροτεχνικών του νομού Αττικής, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι εδώ και ένα χρόνο εντείνεται μία συντονισμένη προσπάθεια ώστε, τόσο τα λογιστήρια όσο και ο φορολογικός έλεγχος των επιχειρήσεων, να περάσουν στα χέρια ελάχιστων πολυεθνικών εταιριών.

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Τρίτη, Απρίλιος 23rd, 2013 at 09:14 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply