Επιχειρεί να προωθήσει τα μηχανήματα σε δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας

Μπίζνες Πάγκαλου με την καύση νεκρών
Το επιχειρηματικό του κοστούμι ετοιμάζεται να φορέσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του στην καύση νεκρών

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σκέφτεται, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, να κάνει εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών, τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει στους δήμους της Αττικής και την Περιφέρειας, λειτουργώντας ως μεσολαβητής για εταιρεία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή του κ. Πάγκαλου δεν προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση αν λάβει κανείς υπόψη του ότι σε επιστολές του προς τους δημάρχους αποκαλύπτει ότι και ο ίδιος έχει ζητήσει στη διαθήκη του, όταν αποδημήσει εις Κύριον, να κάψουν τη σορό του.

Η εταιρεία που έχει ο κ. Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του έχει σαν έδρα το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι και αντικείμενο της είναι μεταξύ άλλων η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, οι υπηρεσίες έρευνας αγοράς και η παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.