Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα από 21/4 έως 27/4.

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη στο astrology.gr.

 

 

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες, αρνητικά συναισθήματα, καταπιεσμένα παράπονα συνοδευμένα από αρκετές ποσότητες ζήλιας, κτητικότητας και ετσιθελισμού από πλευράς σας. Εννοείται ότι πρέπει να κρατήσετε μια όσο το δυνατόν χαλαρή συμπεριφορά και να μην προβάλλετε τα τραύματά σας, τις εμπειρίες του παρελθόντος και όσα σας ταλανίζουν γενικότερα στο ταίρι σας. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να κατανοήσετε καλύτερα τους εαυτούς σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική κίνηση, να περιορίσετε τα έξοδά σας, να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τυχόν έκτακτα έξοδα. Αν πρέπει να κάνετε μια οποιαδήποτε οικονομική δοσοληψία με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, να προσέξετε πολύ τους όρους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα προσπαθήσω να μην πέσω ψυχολογικά και να μην προκαλέσω εντάσεις στην προσωπική μου ζωή. Θα αξιοποιήσω το Δία από τους Διδύμους για να κάνω κάποιες εκτονωτικές εξόδους, να περάσω καλά, να αλεγράρω.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονά σας το βράδυ της Πέμπτης, επηρεάζει τους τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Διαπραγματεύεστε το θέμα «εγώ και οι άλλοι» και επειδή ο καθρέπτης των ερωτικών μας επιλογών είναι πιο ισχυρός, σίγουρα θα συμβούν τα γεγονότα που θα σας αποκαλύψουν άλλες πλευρές των συντρόφων σας αλλά και δικές σας. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου.

Καριέρα – Οικονομικά: Εκτός του γεγονότος ότι η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη και δεν θα έχετε το κουράγιο να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές των συνεργατών σας. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά, να μην μπείτε σε ανοικτές αντιπαραθέσεις και να κάνετε υπομονή. Να θυμάστε ότι οι εκλείψεις προσφέρονται για να κλείσετε οριστικά μιαν υπόθεση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή η ευθυκρισία μου προσβάλλεται από τον υποκειμενισμό μου αυτή την περίοδο, καλό θα ήταν να σκεφτώ πολύ πριν δώσω ένα τέλος σε σχέσεις, ιδιαίτερα αν δεν το είχα σκεφτεί από πριν. Αντίθετα, αν έδινα ευκαιρίες αλλά αποδείχθηκαν μάταιες, τώρα ήρθε η στιγμή για να δώσω ένα οριστικό τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Με το Δία στο ζώδιό σας μπορεί να μην μιλάμε για τις πολύ σπουδαίες αισθηματικές επιτυχίες αλλά σίγουρα μιλάμε για εξόδους, διασκέδαση, φλερτ που είναι αρκετά για να νιώθετε μια σχετική ισορροπία στον ερωτικό τομέα. Από την άλλη, ο άλλος σας εαυτός μπορεί να περνάει καλά σε ένα μυστικό σχήμα, σε έναν παράνομο έρωτα, σε μια περιπέτεια που έχει μυστήριο.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα της καθημερινότητας, της υγείας, της δουλειάς σας. Εννοείται ότι θα νιώθετε πιεσμένοι καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε αρκετές ευθύνες ή θα υπάρξουν εμπόδια που θα σας βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου από τον προγραμματισμό σας. Προσπαθήστε να ακολουθείτε πιστά το χρονοδιάγραμμά σας και αφήστε περιθώρια για τις ανατρεπτικές καταστάσεις που είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Υπόσχομαι στον εαυτό μου να προσέχω την υγεία μου, να τρέφομαι πιο ποιοτικά, να κοιμάμαι καλύτερα και –γενικότερα- να μην παραμελώ τον εαυτό μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται –μεταξύ άλλων- και με τους έρωτές σας. Αυτό σημαίνει ότι αναμένονται μάλλον μοιραία γεγονότα. Το αν η έκλειψη σημάνει ένα τέλος ή μια καινούργια αρχή, εξαρτάται τόσο από τα προσωπικά σας ωροσκόπια όσο και από το αν είστε έτοιμοι να αποβάλλετε από τη ζωή σας καταστάσεις που δεν σας προάγουν, σας πιέζουν, σας αφήνουν κενούς αλλά τις συντηρείτε από ανασφάλεια και μόνο.

Καριέρα – Οικονομικά: Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σας είναι εύκολο να οργανώσετε το σχέδιο δράσης σας αλλά, ακόμη κι όταν το οργανώσετε, δεν θα είναι εύκολο να το υλοποιήσετε. Η έκλειψη δεν είναι ανατρεπτική για τις δουλειές σας αλλά αναστέλλει τη δημιουργικότητά σας καθώς ρίχνει την αυτοπεποίθησή σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος/η, να παραμένω πιστός/η στους στόχους και τις αποφάσεις μου, να μην παραδίδομαι αμαχητί στις συναισθηματικές μου υπερχειλίσεις που μπορεί να με εξωθήσουν σε λάθος αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Τα γεγονότα αυτής της περιόδου μάλλον σας αποσπούν από τους έρωτες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται τώρα με τη συναισθηματική φόρτιση που σας προκαλεί η Σεληνιακή έκλειψη, να βλέπετε πιο δραματικά τις καταστάσεις και ο έρωτας να γίνει το μέσον για να εκτονώσετε λίγο από το δράμα σας. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις παρορμήσεις και να κινηθείτε με σύνεση, κόντρα στις διαθέσεις σας να αποκτήσετε το ποθούμενο εδώ και τώρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το βράδυ της Πέμπτης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, επηρεάζει τις βάσεις σας, τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις, στις αντιδράσεις, στις συμπεριφορές, στις επιλογές σας. Καλύτερα να κρατήσετε μια στάση παρατηρητή στις καταστάσεις αλλά, αν δεν μπορείτε ή δεν σας αφήνουν τα γεγονότα, φροντίστε να δράσετε με ψυχραιμία και να επιστρατεύετε πάντα τη λογική σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ευτυχώς ο Δίας από τους Διδύμους μου δίνει μιαν ανάσα καθώς θα υπάρχουν οι φίλοι που θα με διασκεδάζουν και θα με ακούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185Έρωτας: Οι γεννημένοι τον Αύγουστο ή όσοι έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες της Παρθένου, δέχεστε την επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς που «κλέβει» τα μυαλά σας, τα οποία διαλύονται στα ροζ συννεφάκια του έρωτα. Κυρίως εσείς δέχεστε και την επιρροή της έκλειψης αλλά, επειδή «βλέπει» με πολύ θετικές γωνίες τόσο το ζώδιό σας όσο και τον Ποσειδώνα, το πιο πιθανό είναι αναμένονται κάποιες μοιραίες εξελίξεις που, ωστόσο, μάλλον χαρά εγκυμονούν παρά στεναχώριες.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν κάνετε προσεκτικές κινήσεις, θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η έκλειψη δεν σας πτοεί αλλά, επειδή επηρεάζει τον άξονα τρίτου – ενάτου σας, καλό θα ήταν να μην επιδιώξετε τώρα ανοίγματα με το εξωτερικό, να αποφύγετε τα επαγγελματικά ταξίδια και να μην ποντάρετε μόνο στο όποιο επικοινωνιακό σας χάρισμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Δίας που κινείται στο δέκατο ηλιακό μου σπίτι, θα είναι βοηθητικός για την καριέρα μου. Ας δουλέψω τώρα μεθοδικά για να δρέψω καρπούς αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη που δίνει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιείται στον άξονα δευτέρου – ογδόου της ηλιακής σας οικοθεσίας και βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες, τα πάθη, τους φόβους και τα απωθημένα σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια εχέφρονα στάση και να μην παρασύρεστε σε παρορμητικές αντιδράσεις. Κυρίως μην αφήνετε τον εγωισμό σας να κατευθύνει τις συμπεριφορές σας. Μην ξεχνάτε ότι οι όψεις που δέχεστε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τέλος Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου, είναι αρκετά επιθετικές και δεν αποκλείουν σοβαρούς τριγμούς ή ακόμη κι ένα τέλος.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σας. Πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, να μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση, να μην υπογράψετε διακανονισμούς. Αν είναι απόλυτη ανάγκη να κάνετε μια τέτοια ενέργεια, να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους όρους πριν υπογράψετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην ασχοληθώ τώρα με κληρονομικές υποθέσεις και –κυρίως- ας μην παρασυρθώ από τους πειρασμούς των βιτρινών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονά σας το βράδυ της Πέμπτης, επηρεάζει τις σχέσεις σας, κυρίως τις προσωπικές. Τώρα θα πρέπει να κάνετε πολύ συντηρητικές κινήσεις, να μην αφήνεστε έρμαια των ανασφαλειών σας, υιοθετώντας επιθετικές ή απαιτητικές συμπεριφορές και περιορίστε την τάση σας να ασκείτε στα ταίρια σας. Τελικά, αν κάποια σχέση σας δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, ίσως να είναι προτιμότερο το τέλος απ’ ότι να διαιωνίζεται ένα πρόβλημα.

Καριέρα – Οικονομικά: Δεν αποκλείεται να προκύψουν προβλήματα στις συνεργασίες σας, τα οποία είναι πιθανό να σας βάλουν στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αλλαγές. Από πλευράς σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις τριβές, μην υπογράψετε συμβόλαια και μην ενδώσετε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή θα αγχώνομαι και θα χάνω ενέργεια με συμπεριφορές ατόμων που με περιβάλλουν, καλύτερα να εστιαστώ στο πώς θα κάνω τη ζωή μου καλύτερη και όχι στο πώς θα βαυκαλίσω τον εγωισμό μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο Δίας που βρίσκεται στους Διδύμους επιτρέπει –για να μην πω επιβάλλει- τις περιπέτειες, τα φλερτ, τα παιχνίδια. Ωστόσο, η Σεληνιακή έκλειψη σας εξωθεί στο να εστιάσετε την προσοχή σας σε πιο πεζά πράγματα. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος άσσος στο μανίκι σας υπό μορφή μυστικής σχέσης ή μιας σχέσης με πολύ μυστήριο…

Καριέρα – Οικονομικά: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα της καθημερινότητάς σας, της εργασίας σας, της υγείας σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, εμπόδια, ανατρεπτικές καταστάσεις αλλά, αν δεν το βάλετε κάτω κι αν είστε εστιασμένοι στο σκοπό σας, δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα. Αν τα γεγονότα σας υποδείξουν ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία πλεύσης, μη διστάσετε να προβείτε σε αναθεωρήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή με την έκλειψη θα χάνω πολλή ενέργεια, ας προσπαθήσω να κάνω κάτι για την υγεία μου, να τρέφομαι καλύτερα, να κοιμάμαι περισσότερο, να μην κάνω καταχρήσεις στο ποτό και στο φαγητό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη που χρωματίζει αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιείται στον άξονα των ερώτων σας. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα είστε πιο απαισιόδοξοι, πιο δύσθυμοι, με λιγότερη χαρά. Σε ότι αφορά στις ερωτικές σας σχέσεις δεν αποκλείονται οι μοιραίοι έρωτες ή οι μοιραίες εξελίξεις. Τώρα θα συμβούν τα γεγονότα που θα σας αποκαλύψουν αλήθειες είτε σκληρές είτε ανομολόγητες. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από ενθουσιώδεις τοποθετήσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Ίσως να νιώθετε ότι μπλοκάρεται η δημιουργικότητά σας. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι τώρα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και μάλιστα χωρίς να περιμένετε άμεσο κέρδος. Τα οφέλη θα έρθουν αργότερα και δεν αποκλείεται να είναι αρκετά. Καλό θα ήταν να είστε σε ετοιμότητα για αναθεωρήσεις στόχων κι αν τα γεγονότα σας υποδείξουν κάτι τέτοιο, να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή το plan B.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως να αποκαλυφθούν ενοχλητικές αλήθειες για τους φίλους μου ή να συμβεί κάτι απογοητευτικό. Ας φυλάω τα νώτα μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η έκλειψη της Σελήνης δημιουργεί τις συνθήκες που σας αποσπούν από τους έρωτες και σας αναγκάζουν να εστιαστείτε σε άλλους τομείς. Ωστόσο, την κατάσταση σώνει ο Δίας από τους Διδύμους που ανοίγει τους ορίζοντές σας και διευρύνει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα προκειμένου να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά ή –έστω- να συντηρήσετε τις ισορροπίες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται το βράδυ της Πέμπτης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, προσβάλλει τις ρίζες σας, τον τομέα της οικογένειας, της καριέρας, της κοινωνικής καταξίωσης. Αν υπάρξουν δυσκολίες, πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Για να μην προκαλέσετε εσείς το πρόβλημα, κρατήστε μια στάση παρατηρητή στη ζωή σας και μην πηγαίνετε κόντρα στη ροή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μετακομίσω ή να κάνω κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι ή να ασχοληθώ με προβλήματα της οικογένειας, θα πρέπει να είμαι διαυγής και να μην παρασύρομαι από παρορμήσεις της στιγμής.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας να σχηματίζει όψεις αρμονίας με την έκλειψη, το πιο πιθανό είναι ότι θα ερωτευτείτε ή –έστω- κάτι θα αλλάξει στη διάθεσή σας. Η αλήθεια είναι ότι οι όψεις δεν μου εγγυώνται ούτε διαύγεια από πλευράς σας ούτε διάρκεια σε ότι επιλέξετε αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μιλάνε για σκιρτήματα που ίσως τα έχετε ανάγκη για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Δία στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μην οργανώσετε τα σημαντικά σας ραντεβού γι αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να συμβεί κάποιο λάθος ή να χάσετε την ευθυκρισία σας και να μην λάβετε σοβαρά υπόψη σας λεπτομέρειες που θα έπρεπε να τους δώσετε μεγαλύτερη σημασία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει τον άξονα τρίτου – ενάτου της ηλιακής μου οικοθεσίας, καλύτερα να αποφύγω τα ταξίδια και δη τα επαγγελματικά, να προσέχω στις μετακινήσεις μου και να μην διαπραγματευτώ τώρα θέματα που αφορούν στο εξωτερικό.

www.astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.