Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η αστυνομία γνωρίζει τους νέους εκτελεστές της Πάτρας

Απρίλιος 21st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Aνθρωποκυνηγητό όλη τη νύχτα από την ΕΛ.ΑΣ

Εξονυχιστικές έρευνες σε δεκάδες σπίτια στην Πάτρα και σε όλη την Αχαϊα πραγματοποίησαν όλο το βράδυ, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το μακελειό στην Ανθείας.

Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει εντοπίσει με απόλυτη βεβαιότητα τους τρεις δράστες της δολοφονίας Τσίρκα, ενώ άμεσος στόχος είναι η σύλληψη του εκτελεστή που είναι και ο εγκέφαλος της όλης «δουλειάς» και ο οποίος μπορέι να οδηγήσει στην διαλεύκανση της βεντέτας που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες και έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.

Κατά την Αστυνομία, η ώρα που επιλέχθηκε και το σημείο, μπροστά στη θέα περαστικών, ακόμη και μικρών παιδιών, καταδεικνύει ότι επρόκειτο για έγκλημα αντεκδίκησης και μίσους. Τα προμηνύματα για το τι θα ακολουθούσε ήταν γνωστά στους κύκλους της νύχτας, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ απέφυγε να εμπλακεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών, θεωρούν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι δύο άνδρες που πυροβόλησαν εναντίον του 38χρονου, αλλά και εναντίον των άλλων δύο ατόμων που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με το θύμα, δεν είχαν καλύψει τη στιγμή της επίθεσης, τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Το γεγονός αυτό εκτιμάται, ότι θα βοηθήσει για την καλύτερη αξιοποίηση των μαρτυρικών καταθέσεων, που έχουν ήδη στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Επίσης, οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα, που αναζητούνται για την δολοφονική επίθεση, γεγονός που σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας, συμβάλλει θετικά στην πρόοδο των ερευνών.

Ταυτόχρονα, ανάλογα πάντα με την πρόοδο των ερευνών, δεν αποκλείεται να κληθούν και πάλι κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες, για να δώσουν εκ νέου κατάθεση στην Αστυνομία. Επίσης, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την κατάθεση που έχει ο 26χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Όσον αφορά τον δεύτερο τραυματία, ηλικίας 31 χρόνων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» και προς τον παρόν δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση.

Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας που γίνεται στους επτά κάλυκες και στις τρεις βολίδες, που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να μάθουν αν τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες, έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Παράλληλα εξετάζονται και τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όχημα των θυμάτων.

thebest.gr

This entry was posted on Κυριακή, Απρίλιος 21st, 2013 at 14:08 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply