Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δυτ. Μακεδονία: Διαρροή υδραυλικού λαδιού, στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

Απρίλιος 21st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου διαπιστώθηκε από τους υπευθύνους της ΔΕΗ τα ξημερώματα του Σαββάτου, διαρροή υδραυλικού λαδιού που η ποσότητα της εκτιμάται σε 4.000 λίτρα.

Η διαρροή έγινε στην 2η μονάδα σε αγωγό μεταφοράς εντός του Σταθμού και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι της ΔΕΗ λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την συλλογή και την διαχείριση του λαδιού. Δεν διαπιστώθηκε διαρροή ελαίου στον περιβάλλοντα χώρο, ούτε στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων.

Οι υπεύθυνοι του Σταθμού ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, που πραγματοποίησε έλεγχο και δεν διαπίστωσε ρύπανση εκτός του Σταθμού.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα παρακολουθείται τόσο από την ΔΕΗ όσο και από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αν προκύψει κάτι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

This entry was posted on Κυριακή, Απρίλιος 21st, 2013 at 08:24 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply