Με τη μήνυση

Με επιστολή της στην ΕΠΟ η ΠΑΕ ΑΕΚ η ζητά να μάθει με ποιόν επικοινώνησε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Τριτσώνης, πριν πάρει την απόφαση για οριστική διακοπή του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό. Έτσι στόχος της «Ένωσης» να γίνει άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του διαιτητή.

Η ΑΕΚ αρχικά ζήτησε την άρση μέσω της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον του Τριτσώνη, στην οποία μεταξύ άλλων ζήτησε από τον ίδιο, εφόσον δεν έχει τίποτα να κρύψει, να ζητήσει από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία είναι συνδρομητής τη λίστα με τις κλήσεις που έκανε και δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Στη συνέχεια έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητά να κινήσει η ίδια της διαδικασίες για να αρθεί το απόρρητο στο κινητό του διαιτητή.

Ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όπως φαίνεται δεν θα μείνει σε αυτό το έγγραφο αλλά θα εξετάσει και κάθε άλλη νομική ενέργεια με την οποία μπορεί να πετύχει το στόχο της.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.