Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του Honda NSX

Απρίλιος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ήδη 20 ενδιαφερόμενοι έχουν καταβάλει την προκαταβολή

Το νέο υπεραυτοκίνητο της Honda που ακούει στο όνομα NSX θα ταξιδέψει πάνω από τον Ατλαντικό (θα κατασκευάζεται στην Αμερική) και θα ξεκινήσει, στο προσεχές μέλλον, να πωλείται στην αγγλική αγορά.

Προς το παρόν όμως η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε ότι όποιος «φανατικός οπαδός» του μοντέλου NSX (και έχων μεγάλο πορτοφόλι) μπορεί να προκαταβάλει 5.855 ευρώ, εξασφαλίζει ένα από τα πρώτα Honda NSX που θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

Ο διευθυντής της Honda στην Αγγλία, Phill Crossman, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την έναρξη των προπαραγγελιών του νέου NSX.

Δήλωσε ότι, παρά το γεγονός ότι έχουμε ακόμα 2 χρόνια μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα χαρακτηριστικά και τιμές του NSX, έχουν δεχτεί πάνω από 20 προκαταβολές μέχρι σήμερα.

Το πρωτότυπο Honda NSX είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Αμερική από το τμήμα Honda R&D Americas, και στο εργοστάσιο του Ohio αντίστοιχα.

Εικάζεται ότι ο κινητήρας του μοντέλου παραγωγής θα είναι τελικά τοποθετημένος στη μέση, ο V6, και θα συνδυάζεται με την υβριδική τεχνολογία της εταιρείας που ακούει στο όνομα: Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive), ενώ τέλος η κατασκευή θα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από ελαφριά υλικά.

This entry was posted on Σάββατο, Απρίλιος 20th, 2013 at 14:12 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply