Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΑΕΚ ζητά από την ΕΠΟ την άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του Τριτσώνη

Απρίλιος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με τη μήνυση

Με επιστολή της στην ΕΠΟ η ΠΑΕ ΑΕΚ η ζητά να μάθει με ποιόν επικοινώνησε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Τριτσώνης, πριν πάρει την απόφαση για οριστική διακοπή του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό. Έτσι στόχος της «Ένωσης» να γίνει άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του διαιτητή.

Η ΑΕΚ αρχικά ζήτησε την άρση μέσω της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον του Τριτσώνη, στην οποία μεταξύ άλλων ζήτησε από τον ίδιο, εφόσον δεν έχει τίποτα να κρύψει, να ζητήσει από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία είναι συνδρομητής τη λίστα με τις κλήσεις που έκανε και δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Στη συνέχεια έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητά να κινήσει η ίδια της διαδικασίες για να αρθεί το απόρρητο στο κινητό του διαιτητή.

Ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όπως φαίνεται δεν θα μείνει σε αυτό το έγγραφο αλλά θα εξετάσει και κάθε άλλη νομική ενέργεια με την οποία μπορεί να πετύχει το στόχο της.

ΔΟΛ

This entry was posted on Σάββατο, Απρίλιος 20th, 2013 at 09:05 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply