Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διαστημική βόλτα σε ζωντανή μετάδοση από τη NASA (Video)

Απρίλιος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Δύο αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού βγήκαν για επισκευές

Διαστημική βόλτα σε ζωντανή μετάδοση από τη NASA Ένα εντυπωσιακό live-streaming έξι ωρών με τη βόλτα στο διάστημα δύο αστροναυτών «άνοιξε» σήμερα η Διαστημική Υπηρεσία στο NASA Tv.

Οι δύο Ρώσοι αστροναύτες Pavel Vinogradov και Roman Romanenko έχουν βγει από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και παραμένουν στο κενό του Διαστήματος μέχρι να διορθώσουν έναν χαλασμένο ανακλαστήρα και να εγκαταστήσουν ένα πείραμα παρακολούθησης καιρού στο εξωτερικό του σταθμού.

Παράλληλα θα κάνουν ένα άλλο πείραμα, το οποίο ονομάζεται «Biorisk» και έχει σχεδιαστεί για να εξετάζει τι συμβαίνει στα μικρόβια που υπάρχουν έξω από το διαστημόπλοιο.

Εκτός από τις κάμερες του σταθμού, κάμερα υπάρχει και στο κράνος του Romanenko, όπως ανακοίνωσε η NASA. Αυτή είναι η πρώτη διαστημική βόλτα του Romanenko, ενώ είναι η 167η στην ιστορία του Σταθμού. Σημειώνεται ότι δύο βόλτες αμερικανών αστροναυτών είναι προγραμματισμένες για τον Ιούλιο.


Live video from your iPhone using Ustream

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, Απρίλιος 20th, 2013 at 00:42 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply