ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

New York Post: Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι που αναζητά το FBI

Οι αμερικανικές αρχές που διεξάγουν τις έρευνες για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστόνη επιχειρούν να αναγνωρίσουν δύο άνδρες που καταγράφηκαν να συνομιλούν μεταξύ τους κοντά στη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου, υποστηρίζει σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα New York Post, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες που απαθανατίζουν τα εν λόγω πρόσωπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι φωτογραφίες αυτές έχουν διανεμηθεί εσωτερικά σε όλες τις μονάδες των δυνάμεων της τάξης προκειμένου να αναγνωρισθούν.

Ο πρώτος από τους δύο άνδρες φέρει ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης, ένα ανοικτόχρωμο καπέλο και γυαλιά ηλίου, ο δεύτερος φορά ένα πανωφόρι μπλε με ρίγες και κρατά έναν μεγάλο αθλητικό σάκο επίσης μπλε χρώματος.

«Δεν υπάρχουν άμεσες ενδείξεις που να τους συνδέουν με την επίθεση, όμως οι αρχές θέλουν να αναγνωρισθούν», επισημαίνει η εφημερίδα.

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20130418/low/newego_LARGE_t_1101_54190790.JPG

Χθες, δικαστικές πηγές ανέφεραν πως οι διωκτικές αρχές διαθέτουν φωτογραφίες «ενός προσώπου που θεωρείται ότι είναι ύποπτο», αλλά δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμη διότι δεν φαίνεται καλά στις εικόνες.

Έκτοτε, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει λόγο και για έναν δεύτερο ύποπτο.

http://media.megatv.com/filesystem/images/20130419/engine/mega_o_53761_1205057_type12250.jpg

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μπόστον Γκλόουμπ είναι η βιντεοκάμερα ασφαλείας ενός πολυκαταστήματος εκείνη που τους επέτρεψε να έχουν σαφή εποπτεία όλης της ζώνης κοντά στη γραμμή τερματισμού, αλλά μεγάλη βοήθεια έχουν παράσχει και οι ζωντανές εικόνες από ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία σύλληψη.

ΕΘΝΟΣ, MEGA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.