Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Η ιδέα της δράσης «χωρίς μεσάζοντες» έχει μετατραπεί σε εμπορική επιχείρηση…

Απρίλιος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών όντας διαχρονικά στο πλευρό του καταναλωτή και λαμβάνοντας υπ’ όψη τη σημερινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα κατανοεί κάποιες υγιής κινήσεις πολιτών παραγωγών για την διάθεση ευπαθή αγροτικών προϊόντων απ’ ευθείας στο καταναλωτή.

Τις τελευταίες μέρες μία τέτοια κίνηση επιχειρείται και στην πόλη μας. Η μοναδικότητα αυτής της κίνησης είναι ότι κάποιοι προσπαθούν, σε βάρος του καταναλωτικού κοινού, να μετατρέψουν την ιδέα της δράσης «χωρίς μεσάζοντες» σε εμπορική επιχείρηση.

Προσπαθούν παραπλανώντας τους καταναλωτές να διαθέσουν στην αγορά προϊόντα αγροτικά, βιομηχανικά και μεταποιητικά σε τιμές ίδιες, ή και ακριβότερες από αυτές που πωλούν καθημερινά οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης.

Οι καταγγελίες είναι πολλές με κορυφαία την επίσημη καταγγελία από παραγωγό-Δημοτικό Σύμβουλο, ο οποίος στην πρόθεση του να συμμετάσχει στην κίνηση αύτη, εισέπραξε την άρνηση των οργανωτών παρόλο που οι τιμές στις οποίες προσέφερε τα προϊόντα του, ήταν μικρότερες από αυτές στις οποίες προωθεί η κίνηση, από άλλους ξένους παραγωγούς.

Καταπέλτης ήταν  και η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών να μην τους παραχωρήσει χώρο για την διενέργεια της εν λόγο δράσης το Σάββατο 20 Απριλίου καταδεικνύοντας τον έμμεσο σκοπό αυτής.

Τέλος ως Εμπορικό Σύλλογος είμαστε πλήρως αντίθετοι στην συγκεκριμένη υποκινούμενη κίνηση που προσπαθεί να δημιουργήσει με τον επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα της μία «λαϊκή αγορά», βιομηχάνων και μεταποιητών που με την σκέπη του κινηματικού χαρακτήρα να παραπλανούν και να εξαπατούν τους πολίτες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Δημάδης Κωνσταντίνος

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 19th, 2013 at 13:18 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply