Την αναβάθμιση του επίσημου καναλιού της ομάδας στο «Youtube» ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που με την κίνηση αυτή δείχνει να ακολουθεί τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Γιουβέντους, η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου κ.α.

Μέσω του καναλιού, οι φίλοι του «δικέφαλου» του Βορρά μπορούν να έρθουν πιο κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα αφού τους δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν καθημερινά εικόνες από τις προπονήσεις, συνεντεύξεις και εκδηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στο Youtube αναβαθμίστηκε και έγινε… άκρως ασπρόμαυρο! Ο «Δικέφαλος» έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που αποτελεί premium Youtube partner.

Με καθημερινά βίντεο από προπονήσεις, αγώνες, συνεντεύξεις και εκδηλώσεις στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προσφέρει, μέσω της εικόνας, στο φίλαθλο κοινό να έρθει ακόμη πιο κοντά στην ομάδα.

Σχεδόν 7.000 συνδρομητές ενημερώνονται απευθείας για κάθε καινούργιο βίντεο το οποίο ανεβαίνει στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Η επίσημη συνεργασία του ΠΑΟΚ με το Youtube και την Google προσφέρει την δυνατότητα για Live broadcasting (όχι όμως τους επίσημους αγώνες της Super League) και επιμέρους καλύτερες τεχνικές παροχές,.

Μπες και εσύ τώρα στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube και ζήσε «ζωντανά» την ασπρόμαυρη μαγεία!

Η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube είναι στην διεύθυνση: www.youtube.com/user/paokfootball».

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.