Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο «ζωντανός-νεκρός» μαραθωνοδρόμος Bill Richard

18 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο γιος του σκοτώθηκε στην έκρηξη της Βοστώνης, η κόρη του έχασε το πόδι της και η γυναίκα του δίνει μάχη

http://www.newsbeast.gr/files/temp/7927C069B2CA25B002E5CF17D8085086.jpgΜε ιδιαίτερη σφοδρότητα χτύπησε η τραγωδία της Βοστώνης την οικογένεια του Bill Richard.

Ο άτυχος πατέρας, που συμμετείχε στο μαραθώνιο, έχασε τον 8χρονο γιό του Martin, ο οποίος ήταν το νεώτερο θύμα των εκρήξεων στη Βοστώνη. Το παιδί περίμενε στο σημείο τερματισμού να υποδεχτεί τον πατέρα του, όταν θα ολοκλήρωνε τη διαδρομή.

Ταυτόχρονα, σοβαρά τραυματίστηκε η σύζυγος του Bill, ενώ η 6χρονη κόρη του Jane έχασε το ένα της πόδι. Η μητέρα των παιδιών Denise νοσηλεύεται αφού υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον εγκέφαλο.

Πιο «τυχερό» φάνηκε το τρίτο παιδί της οικογένειας καθώς τραυματίστηκε, όχι όμως τόσο σοβαρά όσο οι συγγενείς του.

Οι γείτονες της οικογένειας των Richard που η μοίρα χτύπησε με απίστευτη σφοδρότητα, περιγράφουν, μιλώντας σε ΜΜΕ, πώς ο πατέρας επιστρέφοντας στο σπίτι τη Δευτέρα το βράδυ, έδειχνε σαν «ζωντανός-νεκρός».

«Ο γιος μου Martin πέθανε από εκτεταμένα τραύματα που υπέστη στην επίθεση της Βοστώνης. Η γυναίκα μου και η κόρη μου αναρρώνουν από σοβαρούς τραυματισμούς», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο τραγικός πατέρας.

«Ευχαριστούμε την οικογένεια και τους φίλους, αυτούς που ξέρουμε και αυτούς που ποτέ δεν γνωρίσαμε, για τη σκέψη και τις προσευχές τους. Ζητώ να συνεχίσετε να προσεύχεστε για την οικογένειά μου και να μην ξεχάσουμε το Martin».


Ο Martin στέκεται στη δεξιά μεριά, μαζί με την οικογένεια του.


Η λέξη «ειρήνη» γραμμένη στην είσοδο του σπιτιού των Richard.


Λουλούδια και δώρα από γνωστούς και φίλους στην είσοδο του σπιτιού.


Γείτονες ξεσπούν σε λυγμούς στο άκουσμα των τραγικών νέων για την οικογένεια των Richard.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2013 at 18:52 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply