Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Οι τροφές που «καίνε» το λίπος

Απρίλιος 18th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ιδανικές επιλογές κατά τη διάρκεια της δίαιτας

Οι τροφές που «καίνε» το λίποςΔιαβάστε ποιες τροφές μπορείτε να καταναλώσετε κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας για να κάψετε περισσότερο λίπος…

Σολομός και τόνος: Τα δύο αυτά ψάρια περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά τα οποία είναι απαραίτητα για τη διάσπαση του λίπους στο σώμα σας.

Αυγά: Ιδιαίτερα θρεπτικά και βοηθάνε στις σωστές καύσεις του οργανισμού. Η βιταμίνη Β12 που περιέχουν, βοηθά στη γρήγορη διάσπαση του λίπους.

Φρέσκα λαχανικά και φρούτα: Είναι γνωστό σε όλους μας ότι μια πετυχημένη δίαιτα χρειάζεται πολλά φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τρώτε 2 φρούτα τη μέρα και 3 λαχανικά.

Κανέλλα: Ένα δυναμικό μπαχαρικό το οποίο μπορεί και μεταβολίζει γρήγορα τη ζάχαρη. Το ¼ κουτ. του γλυκού την ημέρα είναι αρκετό.

Τόφου: Βάλτε το στη διατροφή σας καθώς είναι μία εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, η οποία διασπά μεγάλες ποσότητες λίπους.

myworld.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Απρίλιος 18th, 2013 at 14:50 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!