Mπορεί η διοίκησή της ΑΕΚ να τελεί υπό παραίτηση, ωστόσο περνά στην αντεπίθεση για να διεκδικήσει τις τελευταίες της ελπίδες ότι θα αποφύγει την τιμωρία, άρα και τον βέβαιο σε αυτή την περίπτωση, υποβιβασμό για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Έτσι η ΠΑΕ προχωρά σε μήνυση εναντίον του Τριτσώνη (για παράβαση καθήκοντος), ενώ εξέδωσε και αιχμηρή ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Μετά και την έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πασιφανές και στον πλέον αδαή με τα του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι αυτό που έζησε την Κυριακή το βράδυ όλη η Ελλάδα, είναι απλά προϊόν αυτών που θέλουν την πλήρη χειραγώγηση του αθλήματος.

Επιθυμούν την ΑΕΚ απλό κομπάρσο και τις ομάδες εκτελεστικά όργανα του σχεδίου τους. Ενημερώνουμε όλους αυτούς που υποκίνησαν, σχεδίασαν και εκτέλεσαν το κακοπαιγμένο σίριαλ του ενδεχόμενου υποβιβασμού της ομάδας μας, ότι θα βρεθούν απέναντι σε ένα ολόκληρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό του υγιούς φίλαθλου κόσμου, που δεν τους ανέχεται.

Όσον αφορά τους ‘γνωστούς’ που θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους βασιζόμενοι στην αδικία και στο διασυρμό του αθλήματος, ας ξέρουν ότι από την Κυριακή το βράδυ θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Ας γνωρίζουν ότι η ΑΕΚ θα προστατεύσει με κάθε μέσο την Ιστορία της”.

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.