http://3.bp.blogspot.com/-FTfJ4IEqRLI/UW6DagqcJTI/AAAAAAAB1pU/Hv-wALWAvwU/s1600/P4174579.JPGΟ ρόλος του Δημοσιογράφου, δεν είναι μόνο να δημοσιοποιεί τα «κακώς κείμενα». Χρειάζεται μερικές φορές να αναδεικνύει και τα καλά που γίνονται σ’ αυτόν τον τόπο.

Η camera του star-fm.gr, βρέθηκε στο πάρκο του «Μερά», που βρίσκεται ανάμεσα στο 4ο – 5ο Δημοτικό σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο- Λύκειο Γρεβενών, για να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Συνομιλήσαμε με ανθρώπους που συχνά έρχονται με τα παιδιά τους, για να «ξεσκάσουν» και μας μετέφεραν πως τις τελευταίες μέρες υπήρχε μια συνεχής παρουσία του Δήμου Γρεβενών στο συγκεκριμένο πάρκο όπου άλλαξε κυριολεκτικά όψη.

Στην συνέχεια μιλώντας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γρεβενών Κώστα Παλάσκα, μάθαμε ότι οι υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας αλλά και πρασίνου του Δήμου, καθώς επίσης και εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους: «Καθάρισαν τον χώρο, έκοψαν τα χόρτα, κλάδεψαν τα δέντρα και πρόσθεσαν λουλούδια. Το πάρκο είναι πλέον κατάλληλο να υποδεχθεί τους Γρεβενιώτες αλλά κι όλους τους επισκέπτες για ξεκούραση αλλά και παιχνίδι για τους μικρούς φίλους».

«Ένας όμορφος χώρος αναψυχής είναι έτοιμος για όλους στην είσοδο της πόλης» κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών.

Δείτε κι εσείς πως είναι σήμερα (17/4): (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.