Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ο ένας εκ των οποίων είναι σοβαρά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός της μαφιόζικης επίθεσης τα ξημερώματα σε μπαρ στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 3:25 τα ξημερώματα δύο άνδρες που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα – πιθανότατα κλεμμένη – σταμάτησαν έξω από την είσοδο του μπαρ και άρχισαν να “γαζώνουν” την είσοδο με υποπολυβόλο τύπου Scorpio ή Ούζι.

Από τα πυρά τους έπεσε νεκρός ένας εκ των τριών ανδρών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Ένας υπάλληλος του καταστήματος, ηλικίας 32 ετών, προσπάθησε να καλυφθεί, όμως χτυπήθηκε και αυτός από τις σφαίρες των κακοποιών, οι οποίοι αφού άδειασαν τον έναν γεμιστήρα, έριξαν και με δεύτερο όπλο θέλοντας να τον σκοτώσουν.

Ο 32χρονος τραυματίστηκε από τα πυρά στο λαιμό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Πάτρας, Άγιος Ανδρέας. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται και ένα ακόμη άτομο που τραυματίστηκε από σφαίρα. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Μegatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.