Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΣΔΟΕ: Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στην αγορά λόγω Πάσχα -Δείτε ποιους ελέγχουν…

Απρίλιος 17th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Θα επικεντρωθούν στα νωπά και κατεψυγμένα κρέατα…

ΣΔΟΕ: Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στην αγορά λόγω Πάσχα

Γραπτές οδηγίες – εντολές προς όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις για εντατικοποίηση των ελέγχων κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, από 26 Απριλίου έως και 8 Μαΐου, απέστειλε το ΣΔΟΕ.

Συγκεκριμένα, ζητείται να ελεγχθούν:

1) Επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων, πτηνοτροφικών προϊόντων, τροφίμων, λαχανικών και αρτοσκευασμάτων.

Επιχειρήσεις αποθήκευσης, φύλαξης και συντήρησης κρεάτων, πουλερικών και κηπευτικών προϊόντων.

Επιχειρήσεις τυποποίησης κρεάτων και εντοσθίων.

Επιχειρήσεις εκτροφής ζώων, σφαγεία και χώρους φόρτωσης, μαζί με συναρμόδιες για την δημόσια υγεία υπηρεσίες.

2) Το ΣΔΟΕ θα βρίσκεται και θα κάνει εμφανή την παρουσία του στους χώρους του λιανεμπορίου, τις λαϊκές αγορές, τις κεντρικές αγορές Αθηνών, Θεσσαλονίκης και των άλλων μεγάλων πόλεων.

3) Σε διόδια, λιμάνια, σταθμούς τραίνων και λεωφορείων.

4) Επίσης, η παρουσία του ΣΔΟΕ θα είναι συνεχής με ελέγχους σε τουριστικούς προορισμούς που εμφανίζουν παραδοσιακά μεγάλη κίνηση στις εορτές του Πάσχα, καθώς επίσης και στα κέντρα διασκέδασης.

Τέλοςμ οι έλεγχοι στις Ιχθυόσκαλες τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα είναι συνεχείς καθώς και μικρά συνεργεία του ΣΔΟΕ και των συναρμόδιων υπουργείων θα ελέγχουν τους συνοριακούς σταθμούς για την εισαγωγή και καταγραφή των εισαγομένων ποσοτήτων αμνοεριφίων, προς αποφυγήν κρουσμάτων παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τετάρτη, Απρίλιος 17th, 2013 at 17:51 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply