Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καταγγελία της ΔΑΚΕ Δ.Ε. Γρεβενών: “Ανενεργό και παθητικό το Δ.Σ.” …

Απρίλιος 17th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συναδέλφισες –Συνάδελφοι,

Η Δ.Α.Κ.Ε.  Δ.Ε. Γρεβενών  και τα εκλεγμένα μέλη της στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. καταγγείλαμε στην Ο.Λ.Μ.Ε. την παράτυπη και παράνομη συγκρότηση του Δ.Σ.. Βασικός μας στόχος είναι η καταγγελία του εδώ και δύο χρόνια ανενεργού και παθητικού Δ.Σ. που ασχολείται παρασκηνιακά με τον καταμερισμό των θέσεων στο προεδρείο.

Είναι γεγονός ότι και τις δύο προηγούμενες χρονιές με τον καταιγισμό των μέτρων λεηλασίας που υποστήκαμε, τόσο στο εργασιακό μας περιβάλλον  όσο και στους μισθούς μας, το Προεδρείο και η παράταιρη «πλειοψηφία» του, είχε υποστείλει τη σημαία του αγώνα και της ενιαίας δράσης.

Επειδή η κατάσταση αυτή είναι άδικη για την Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών, έχουμε την ευθύνη να αποτρέψουμε να συμβεί αυτό και για μία τρίτη χρονιά. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΕΛΜΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, σας καλούμε να είστε παρόντες, τόσο στις Γενικές Συνελεύσεις που θα συγκαλέσουμε όσο και στις δράσεις μας απέναντι σε όποια μνημόνια και απειλές απολύσεων.

Σας καλούμε να συμμετέχετε και να  αναδείξετε στις εκλογές των αντιπροσώπων μας στο 16ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. συναδέλφους  ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.

Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ –ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ – ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ – ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ

This entry was posted on Τετάρτη, Απρίλιος 17th, 2013 at 12:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply