Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Το πάρκο του «Μερά» μας περιμένει… (Φωτογραφίες)

Απρίλιος 17th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-FTfJ4IEqRLI/UW6DagqcJTI/AAAAAAAB1pU/Hv-wALWAvwU/s1600/P4174579.JPGΟ ρόλος του Δημοσιογράφου, δεν είναι μόνο να δημοσιοποιεί τα «κακώς κείμενα». Χρειάζεται μερικές φορές να αναδεικνύει και τα καλά που γίνονται σ’ αυτόν τον τόπο.

Η camera του star-fm.gr, βρέθηκε στο πάρκο του «Μερά», που βρίσκεται ανάμεσα στο 4ο – 5ο Δημοτικό σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο- Λύκειο Γρεβενών, για να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Συνομιλήσαμε με ανθρώπους που συχνά έρχονται με τα παιδιά τους, για να «ξεσκάσουν» και μας μετέφεραν πως τις τελευταίες μέρες υπήρχε μια συνεχής παρουσία του Δήμου Γρεβενών στο συγκεκριμένο πάρκο όπου άλλαξε κυριολεκτικά όψη.

Στην συνέχεια μιλώντας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γρεβενών Κώστα Παλάσκα, μάθαμε ότι οι υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας αλλά και πρασίνου του Δήμου, καθώς επίσης και εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους: «Καθάρισαν τον χώρο, έκοψαν τα χόρτα, κλάδεψαν τα δέντρα και πρόσθεσαν λουλούδια. Το πάρκο είναι πλέον κατάλληλο να υποδεχθεί τους Γρεβενιώτες αλλά κι όλους τους επισκέπτες για ξεκούραση αλλά και παιχνίδι για τους μικρούς φίλους».

«Ένας όμορφος χώρος αναψυχής είναι έτοιμος για όλους στην είσοδο της πόλης» κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών.

Δείτε κι εσείς πως είναι σήμερα (17/4): (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

 

This entry was posted on Τετάρτη, Απρίλιος 17th, 2013 at 14:25 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply