Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δίωξη στον Αλαφούζο, για το σχόλιο υπέρ της ΑΕΚ!

Απρίλιος 17th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας καθίζει στον σκαμνί τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, επειδή τόνισε ότι ο υποβιβασμός της ΑΕΚ θα είναι νίκη της παράγκας!

Ο Γιάννης Αλαφούζος τάχθηκε χθες στο πλευρό της ΑΕΚ γράφοντας στο Twitter ότι «Αν υποβιβαστεί η κατακρεουργημένη από τη διαιτησία ΑΕΚ, θα έχει συντελεστεί ένα τεράστιο έγκλημα και η παράγκα θα είναι πάλι ο νικητής».

Η συγκεκριμένη τοποθέτησή του προκάλεσε μια απίστευτη εξέλιξη, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε εναντίον του Πειθαρχική Δίωξη! «Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4, 5 και 6 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

www.aek365.com

This entry was posted on Τετάρτη, Απρίλιος 17th, 2013 at 18:31 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply