Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Mεγάλες αμοιβές στους Τούρκους ηθοποιούς!

Απρίλιος 16th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Φωτογραφία για Mεγάλες αμοιβές στους Τούρκους ηθοποιούς!Στην Ελλάδα μένουν άνεργοι οι ηθοποιοί.. και τα σπίτια τους βγαίνουν στο «σφυρί»… στην γειτονική μας Τουρκία χαμογελούν δίνοντας τεράστιες αμοιβές στους δικούς τους «πρωταγωνιστές» !!

Ζουν μέσα στην πολυτέλεια, απασχολούν καθημερινά τα Μέσα Ενημέρωσης της Τουρκίας, η ζωή τους μοιάζει με παραμύθι, ενώ μυθικές φαίνεται ότι είναι και οι αμοιβές τους. Την ίδια ώρα που στη χώρα μας οι ηθοποιοί βλέπουν τις νέες παραγωγές με το κιάλι, οι γείτονες δίνουν ακόμα και 80.000 ευρώ ανά επεισόδιο.

Μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων τουρκικών ηθοποιών είναι όπως αναφέρουει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Κενάν Ιμιρζαλιόγλου, γνωστός και ως Εζέλ καθώς το κασέ του φτάνει τις 35.000 δολάρια, ενώ αμείβεται αδρά και για τις διαφημίσεις που κάνει.

Αλλά και η Μπερέν Σαάτ, αμείβεται με 85.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο της σειράς «Φατμαγκιούλ», καθώς η σκηνή του βιασμού θεωρήθηκε η πιο δραματική στην τουρκική τηλεόραση, με αποτέλεσμα να την κάνει την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό στην Τουρκία.

Ακολουθεί ο Χαλίτ Εργκέντζ, ο γνωστός «Σουλεϊμάν», ο οποίος βάζει στην τσέπη για κάθε επεισόδιο 60.000 δολάρια. Το κασέ του συνοδευόταν πάντοτε από πολλά μηδενικά όμως η τελευταία σειρά ήταν αυτή που το εκτόξευσε στα ύψη.

parapolitika

This entry was posted on Τρίτη, Απρίλιος 16th, 2013 at 15:07 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply