Οι κάτοικοι καταγγέλουν προβοκάτσια του αγώνα τους

Ιερισσός: Αγνωστοι έκαψαν το αστυνομικό τμήμα

Στις φλόγες παραδόθηκε το αστυνομικό τμήμα Ιερισσού τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν καεί επίσης τρία οχήματα, που ήταν σταθμευμένα έξω από το αστυνομικό τμήμα, εκ των οποίων δύο βαν, που είχαν κατασχεθεί, κι ένα ΙΧ.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν προβοκάτσια, για να δυσφημιστεί ο αγώνας που δίνουν κατά της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές.

Όπως σημειώνεται σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι κάτοικοι της Ιερισσού είχαν ανοίξει τα οδοφράγματα το μεσημέρι της Δευτέρας, με απόφαση της Επιτροπής Αγώνα και η πρόσβαση στο χωριό είναι ελεύθερη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικές δυνάμεις άδειασαν το αστυνομικό τμήμα από ό,τι είχε μείνει μέσα και μετέφεραν σε άλλο σημείο ένα καινούριο αυτοκίνητο που είχε κατασχεθεί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κτίριο, στο οποίο στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα, ανήκει σε ενεργό στέλεχος της Επιτροπής Αγώνα. Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το γραφείο του ιδιοκτήτη, γραφεία δικηγόρων, ενώ εκεί κατοικεί και μια οικογένεια.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.