«Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος»

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών και το FUTURE LIBRARY, ο υποστηρικτής πολλών Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών, διοργανώνουν, για δεύτερη φορά φέτος, την καλοκαιρινή εκστρατεία δράσεων με πρωταγωνιστές τους φίλους της Βιβλιοθήκης, παιδιά και εφήβους.

Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 20 Αυγούστου ελάτε να ζήσουμε μαζί με τα βιβλία ένα σωρό περιπέτειες , που θα βάλουν χρώμα στις μέρες μας! Μαζί θα διασχίσουμε τα μονοπάτια των βιβλίων και θα τα ζωγραφίσουμε πολύχρωμα! Θα γνωρίσουμε νέους ήρωες και μαζί τους θα κάνουμε καινούρια ταξίδια. Μας περιμένουν δημιουργικές δραστηριότητες με αναγνώσεις-αφηγήσεις παραμυθιών,παιχνίδι,χορός,
δραματοποίηση, πειράματα, χειροτεχνίες, κατασκευές, καλλιτεχνικό εργαστήρι,αλλά και βραδιές θερινού σινεμά.

Για την εθελοντική σας συμμετοχή αρκούν η διάθεση για προσφορά, η αγάπη για τα παιδιά και για τα βιβλία! Οι εθελοντές που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν οι ίδιοι τις ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιήσουν τη δράση που θα έχουν επιλέξει.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση για την εθελοντική συμμετοχή σας στο χώρο της Βιβλιοθήκης, μέχρι τις 29 Απριλίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης 2462023056 (υπεύθυνη προγράμματος κ Ταρλατζή Λίτσα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.