Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ραχήλ Μακρή: Κύριε Σαμαρά η έκθεση της Τρόικα αποκαλύπτει: Η Συγκυβέρνηση σας έχει πιστοποιημένα αποτύχει

Απρίλιος 16th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πριν μερικές  ώρες είδε το φώς της δημοσιότητας η “Κοινή Δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα”.

Η προσεκτική ανάγνωση της δήλωσης προκύπτει ότι το κείμενο αποτελείται από γενικόλογες διαπιστώσεις χωρίς ουσιαστικές προτάσεις με αξιόλογο πρόσιμο για την Ελληνική οικονομία. Φυσικά η ανάπτυξη αναβάλλεται για μια ακόμη φορά για το 2014.

Δεν αναβάλλεται, βέβαια, η πρόβλεψη για λήψη νέων μέτρων με απολύσεις, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και βασικών κρίσιμων υποδομών, όπως η ΔΕΗ με πρόσχημα την οικονομική βιωσιμότητα για την αποφυγή της συσσώρευσης του χρέους.

Τέλος οι δεσμεύσεις του κυρίου Σαμαρά για προσλήψεις και μείωση συντελεστών ΦΠΑ αγνοήθηκαν από την Τρόικα. Όλα αυτά σε ένα συμπέρασμα μας οδηγούν:
Η συγκυβέρνηση έχει πιστοποιημένα αποτύχει.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

This entry was posted on Τρίτη, Απρίλιος 16th, 2013 at 10:24 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply