Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΣΥΡΙΖΑ: Βαφτίζετε το μνημονιακό έγκλημα ως επιτυχία!

Απρίλιος 15th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με μια οργισμένη ανακοίνωση απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση ότι επιτεύχθηκε η συμφωνία με την τρόικα. Καταλογίζει στην κυβέρνηση «υποκρισία» και «θράσος» και τονίζει ότι η συμφωνία «επιβεβαιώνει την απόλυτη δέσμευση των κυβερνητικών εταίρων στο μνημονιακό πρόγραμμα της ισοπέδωσης και της καταστροφής».

«Η ουσία της διαπραγμάτευσης στο όνομα της οποίας ορκίζονται κάθε φορά οι κυβερνητικοί εταίροι συνίσταται στο τρίπτυχο: απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Τι έχει να πει τώρα το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ για τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων τις οποίες επί μήνες διέψευδαν; Πού ακριβώς σταματά το θράσος εκείνων που υποστήριζαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό με ‘ανυπόστατα σενάρια’ περί απολύσεων όταν η υλοποίηση του μνημονιακού προγράμματος είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας;»

«Υπάρχει κάποιο όριο στην κυβερνητική υποκρισία όταν μετά από κάθε συζήτηση με την τρόικα βαφτίζουν το μνημονιακό έγκλημα ως επιτυχία και τους εαυτούς τους ως στυλοβάτες της εθνικής προσπάθειας;» λέει επίσης και καταλήγει:

«Δυστυχώς για την κυβέρνηση και τα κόμματα που την απαρτίζουν, ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλήρως τόσο τους στόχους όσο και τις επιπτώσεις του μνημονίου».

www.newsit.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Απρίλιος 15th, 2013 at 18:17 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply