Το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ

Το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ
Με γκολ του Ρομπέρ, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και σε συνδυασμό με την ήττα του Αστέρα από τον Άρη, «καπάρωσε» οριστικά την 2η θέση και μπαίνει με πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Το ήθελε και το πήρε.

Με συγκέντρωση και παίζοντας όσο χρειάζεται για να πετύχει το γκολ, ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό» (0-1) από την έδρα του Λεβαδειακού, χάρη σε τέρμα του Ρομπέρ στο 50ό λεπτό και οριστικά την δεύτερη θέση στην Σούπερ Λίγκα (έχασε ο Αστέρας από τον Άρη).

Ο Γάλλος είχε και δοκάρι στο 10’, ενώ οι Βοιωτοί είχαν κι αυτοί τις δικές τους καλές στιγμές, και δοκάρι σε κεφαλιά του Ρομέου στο 26’.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Το ματς:

Στο «μακελειό» της προτελευταίας αγωνιστικής ένα από τα ματς με ξεκάθαρο διακύβευμα ήταν αυτό στη Λιβαδειά. Από τη μία η τοπική ομάδα δίχως κίνητρο (με εξασφαλισμένη την παραμονή) και παραταγμένη με αρκετούς αναπληρωματικούς. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ (που παρά τις αλλαγές και τον επικείμενο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης) «τσεκάρει» την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, για να μπει με άλλο αέρα στα πλέι οφ.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με καλές στιγμές εκατέρωθεν. Οι πιο χαρακτηριστικές από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα. Αρχικά από τον Ρομπέρ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Έτο, έπιασε το σουτ, στην κίνηση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Οι Βοιωτοί «απάντησαν» με τον Γλύκο και το αριστερό δοκάρι να αποσοβούν τον κίνδυνο στην κεφαλιά του Ρομέου. Οι Θεσσαλονικείς δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα, παρόλο που τα χαφ τους δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ενώ και αμυντικά οι Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης χρειάστηκαν χρόνο για να βρουν ρυθμό.

Η πρώτη κίνηση του Δώνη από τον πάγκο ήταν η είσοδος του Καμαρά (αντί του Κάτσε). Και δεν άργησε να δικαιωθεί για την επιλογή του. Ο Καμαρά δημιούργησε, ο Ρομπέρ εκτέλεσε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κυριακίδη. Οι γηπεδούχοι έψαξαν γρήγορα την ισοφάριση, αλλά ο Πόι νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Γλύκο. Ο Δώνης συνέχισε το φρεσκάρισμα και οι Θεσσαλονικείς κράτησαν σχετικά άνετα το υπέρ τους 1-0, με το τελευταίο εικοσάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κυριακίδης, Μανωλάς (79’ Κουτσόπουλος), Νικολακάκης, Χοσέμι, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Ρομέου (84’ Μαχαίρας), Κόρμπος, Καγιεχόν (66’ Μπουμάλ), Ροτζέριο, Πόι.

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Μίλιεβιτς, Ζανιάς, Πέππας.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Έτο, Κωνσταντινίδης, Σίλντεφελντ, Ιντζίδης, Κάτσε (46’ Καμαρά), Λάζαρ (62’ Λόρενς), Φωτάκης, Ρομπέρ, Κίτσιου, Αθανασιάδης (62’ Σαλπιγγίδης).

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Γεωργιάδης, Κατσουράνης, Κουμάλο.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.