Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Tόμας Πρωτόπαπας: Ανενεργός ο εγκέφαλός του…

Απρίλιος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Tomas protopapas anenergos o egkefalos tou 1 315x236 Tόμας Πρωτόπαπας: Ανενεργός ο εγκέφαλός τουΠλέον οι άνθρωποι του Τόμας σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και εκείνα τα οποία είναι οι τελευταίες τους επιλογές. Οι γιατροί όμως δεν τους «δίνουν» κάτι για να ελπίζουν. Και μια ελπίδα τους έχει απομείνει!

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Για τον Τόμας και την οικογένειά του.

Η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα παραμένει κρίσιμη…πολύ κρίσιμη. Στην ουσία, αυτή τη στιγμή στη ζωή τον κρατάνε τα μηχανήματα. Αυτό το γνωρίζουν οι δικοί του άνθρωποι. Παρ όλα αυτά συνεχίζουν να ελπίζουν, ενώ ταυτόχρονα έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα.

Αυτές τις μέρες οι γονείς του ηθοποιού μιλάνε συνεχώς με τους γιατρούς…Τους συμβουλεύονται γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή ν» αποφασίσουν. Ξέρουν τι συμβαίνει… Περιμένουν το θαύμα…όμως είναι και ρεαλιστές. Ξέρουν πως μπορεί και να μην έρθει ποτέ… είναι πια προετοιμασμένοι για κάθε περίπτωση. Η απόφασή τους ήταν να περιμένουν. Όσο χρειαστεί. Όσο απαιτηθεί. Όμως δεν είναι μόνο το αν θα ξυπνήσει ο Τόμας… Τα εγκεφαλικά του κύτταρα δε λειτουργούν.

Οι φαρμακευτικές αγωγές έπεσαν στο κενό… Η αντίδραση κάποιου νεύρου που τόσο περίμεναν δεν ήρθε… έτσι συνεχίζουν και περιμένουν…να τον βλέπουν λίγη ώρα στην εντατική, να του μιλάνε και να τον χαϊδεύουν… Σίγουρα μεγάλη υπόθεση για τους γονείς αυτό… Ακόμα και αν είναι σε καταστολή, ακούνε τη καρδιά του να χτυπάει… οι επόμενες μέρες είναι πολύ δύσκολες…

Οι Γιατροί θα συζητήσουν προκειμένου να του χορηγήσουν μια νέα αγωγή. Όμως αν και αυτή δεν έχει αποτέλεσμα, τα πράγματα πια θα είναι πολύ σοβαρά… και ίσως μη αναστρέψιμα…

blogs.gossip-tv.gr/nassos

This entry was posted on Σάββατο, Απρίλιος 13th, 2013 at 15:16 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply