Οι γονείς του μαθητή ξέσπασαν σε λυγμούς όταν είδαν το παιδί τους να κάνει τα πρώτα του βήματα, μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην κλινική του Αννόβερο…

Ευχάριστα είναι τα νέα που φθάνουν από την κλινική του Αννόβερο Γερμανίας για τον 15χρονο Πατρινό μαθητή, η ιστορία του οποίου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

Ο μαθητής υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και αργά χθες το βράδυ (10-04-2013) κατάφερε να περπατήσει, με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού ,αλλά και του λέκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών Βασίλη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τον συνόδευσε στη Γερμανία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της υγείας του, αφού λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε είχε κάποια κινητικά προβλήματα στο δεξί χέρι και πόδι του.

Επόμενο στάδιο είναι η αποκατάσταση με φυσικοθεραπεία. Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 15χρονος θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα σε 3 με 4 εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.