Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πάτρα: Συγκίνηση για τον 15χρονο μαθητή που κατάφερε να περπατήσει στο Αννόβερο!

Απρίλιος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Οι γονείς του μαθητή ξέσπασαν σε λυγμούς όταν είδαν το παιδί τους να κάνει τα πρώτα του βήματα, μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην κλινική του Αννόβερο…

Ευχάριστα είναι τα νέα που φθάνουν από την κλινική του Αννόβερο Γερμανίας για τον 15χρονο Πατρινό μαθητή, η ιστορία του οποίου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

Ο μαθητής υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και αργά χθες το βράδυ (10-04-2013) κατάφερε να περπατήσει, με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού ,αλλά και του λέκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών Βασίλη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τον συνόδευσε στη Γερμανία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της υγείας του, αφού λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε είχε κάποια κινητικά προβλήματα στο δεξί χέρι και πόδι του.

Επόμενο στάδιο είναι η αποκατάσταση με φυσικοθεραπεία. Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 15χρονος θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα σε 3 με 4 εβδομάδες.

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 12th, 2013 at 10:13 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply