Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οργή προκαλεί και ο «δράκουλας» φορτηγατζής τηλεοπτικού σποτ

Απρίλιος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με εξώδικο και προσφυγή στο ΕΣΡ οι αυτοκινητιστές ζητούν απόσυρσή του

Οργή προκαλεί και ο «δράκουλας» φορτηγατζής τηλεοπτικού σποτ

Προσβλητική, για την κλάδο των αυτοκινητιστών, χαρακτηρίζει και τη διαφήμιση με τον νεκρόφιλο φορτηγατζή η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) και γι’ αυτό απέστειλε νέο εξώδικο προς την εταιρεία «Fastgroup AE» ζητώντας την άμεση απόσυρσή της. Παράλληλα η ΟΦΑΕ προσέφυγε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ).

Είχε προηγηθεί ανάλογη αντίδραση των αυτοκινητιστών για τον gay φορτηγατζή την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία εν τέλει αντικαταστάθηκε από το νέο επίμαχο διαφημιστικό σποτ. Αυτή τη φορά λοιπόν ο φορτηγατζής, στον οποίο έχει την ατυχία να επιβιβάζεται πάλι ύστερα από οτοστόπ ο ίδιος άτυχος νεαρός, είναι νεκρόφιλος. Αυτό αποκαλύπτεται με τις μακάβριες εικόνες που ξαφνικά φαίνονται στο φόντο της καμπίνας, μαύρο αυτή τη φορά, και ο οδηγός με νόημα απειλητικό ανακοινώνει στον έντρομο συνεπιβάτη του ότι θα κάνουν στάση στα Καρπάθια (προφανής συσχετισμός με τον Δράκουλα των Καρπαθίων).

Η ΟΦΑΕ σημειώνει στο εξώδικό της ότι «όπως και στην προηγούμενή σας διαφήμιση, εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός η εταιρεία σας και η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων μέσω αυτής για να σώσει το νεαρό από τις ανώμαλες ορέξεις του φορτηγατζή, που αυτή τη φορά δεν είναι απλά έκφυλος και ανώμαλος, αλλά υποψήφιος δολοφόνος».

Επίσης η ομοσπονδία των αυτοκινητιστών επισημαίνει: «Για άλλη μία φορά κατακλυζόμαστε από την δίκαιη αγανάκτηση και οργή των ελλήνων αυτοκινητιστών και οδηγών, οι οποίοι διαπομπεύονται ποικιλότροπα από τη διαφημιστική σας καμπάνια για την οποία εύλογα πλέον οι πάντες διερωτώνται εάν αποσκοπεί περισσότερο στην προβολή των υπηρεσιών της εταιρείας σας η στη δυσφήμιση του κλάδου μας».

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 12th, 2013 at 15:09 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply