Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών ενημερώνει το 2ο Δημοτικό Σχολείο…

11 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-Ofdg42UmrPw/UWa10d2ToYI/AAAAAAAB04Y/GAMZngwrM1M/s1600/18.JPGΤο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών, με το σύνθημα «Καθαρή Πόλη-Όμορφη Πόλη» ξεκίνησε, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών (Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων), ενημερωτικές συναντήσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου με θέμα: «Καθαριότητα και Ανακύκλωση», σε μία προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών, για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα που μας αφορά όλους.

Οι μικροί μαθητές με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μέσα από κείμενα και εικόνες, που επιμελήθηκαν τα στελέχη του Τμήματος Καθαριότητας, υπό τη μορφή παιχνιδιού, θα ενημερωθούν και θα μάθουν περισσότερα για την ανακύκλωση και την καθαριότητα.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2012 στις 10:00 πμ., θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών.

This entry was posted on Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2013 at 16:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply