http://4.bp.blogspot.com/-Gs9YKNu1Tjw/UWUjHLzMW4I/AAAAAAAAomg/zynxEM7in0I/s1600/DSC06073_resize.JPGΕκδήλωση με θέμα: “Καθαριότητα και Ανακύκλωση» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 10 Απριλίου και ώρα 10:00, στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, με την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή του Δήμου Γρεβενών.

Ο Δήμος Γρεβενών καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες στην διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και στον διαχωρισμό τους κατά την φάση συλλογής, στην κατεύθυνση της συνολικής μείωσης του όγκου των απορριμμάτων που οδηγούνται στους χώρους επεξεργασίας και ταφής.  Η προσπάθεια όμως αυτή για να πετύχει απαιτεί την συμμετοχή όλων μας.

Στην εκδήλωση ειδικοί επιστήμονες του Δήμου Γρεβενών με παιχνιώδη τρόπο και με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών, κατάφεραν να  ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές μας σε θέματα καθαριότητας και  ανακύκλωσης.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Παλάσκας και ο Σύμβουλος 2ης Ε.Π. Α/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών κ. Μαλέτσκος.

Ο Διευθυντής

Φώτιος Μπαζάκας

 

Δείτε φωτογραφίες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4dim-greven.gre.sch.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.