Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καθαριότητα και Ανακύκλωση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών (Φωτογραφίες)

10 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-Gs9YKNu1Tjw/UWUjHLzMW4I/AAAAAAAAomg/zynxEM7in0I/s1600/DSC06073_resize.JPGΕκδήλωση με θέμα: “Καθαριότητα και Ανακύκλωση» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 10 Απριλίου και ώρα 10:00, στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, με την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή του Δήμου Γρεβενών.

Ο Δήμος Γρεβενών καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες στην διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και στον διαχωρισμό τους κατά την φάση συλλογής, στην κατεύθυνση της συνολικής μείωσης του όγκου των απορριμμάτων που οδηγούνται στους χώρους επεξεργασίας και ταφής.  Η προσπάθεια όμως αυτή για να πετύχει απαιτεί την συμμετοχή όλων μας.

Στην εκδήλωση ειδικοί επιστήμονες του Δήμου Γρεβενών με παιχνιώδη τρόπο και με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών, κατάφεραν να  ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές μας σε θέματα καθαριότητας και  ανακύκλωσης.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Παλάσκας και ο Σύμβουλος 2ης Ε.Π. Α/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών κ. Μαλέτσκος.

Ο Διευθυντής

Φώτιος Μπαζάκας

 

Δείτε φωτογραφίες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4dim-greven.gre.sch.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 10 Απριλίου, 2013 at 17:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply