Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Μαρμελάδες από μαθητές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο…

Απρίλιος 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-ylYibrmeadI/UWVl9KVP1MI/AAAAAAAB0y8/KWPjbQ3tp6I/s1600/DSC00097.JPGΜαρμελάδες που παρασκεύασαν οι ίδιοι, προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών, οι μαθητές της Β΄ τάξης του Τομέα Γεωπονίας και Περιβάλλοντος του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών, την Τρίτη (9 /4), κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο Δημαρχείο και στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Οι μαθητές παρασκεύασαν τις μαρμελάδες, στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος της Τεχνολογίας Τροφίμων, στο εργαστήριο μαγειρικής του ΣΕΚ Γρεβενών. Η προσπάθεια των μαθητών στηρίχθηκε από τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Γρεβενών, η οποία προσέφερε και τις πρώτες ύλες.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ευχαρίστησε τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους αυτή τονίζοντας ότι η προσφορά τους θα ανακουφίσει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Ο Δήμος Γρεβενών τόνισε θα είναι δίπλα στην προσπάθειά τους αυτή, με την προσφορά πρώτων υλών.

http://1.bp.blogspot.com/-5vgSvDEMFAs/UWVl70pR_dI/AAAAAAAB0y4/uRjsdl7au5M/s1600/DSC00088.JPG

Το μήνυμα της αλληλεγγύης όταν το στέλνουν μαθητές, αποκτά διπλή σημασία για την τοπική κοινωνία τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Αικατερίνη Πέτρου και ευχαρίστησε τους μαθητές για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών.
Στη συνάντηση παρέστη ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης.

This entry was posted on Τετάρτη, Απρίλιος 10th, 2013 at 16:42 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply