Παραμένει στην εταιρεία ο σύζυγος της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, κ. Ιωάννης Σαβαλάνος

Τρικομματικό το νέο ΔΣ της «Κτηματολόγιο Α.Ε.»

Τρικομματικό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κτηματολόγιο ΑΕ. Τη θέση του απερχόμενου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, κ. Απόστολου  Αρβανίτη φαίνεται ότι καταλαμβάνει ο πολιτικός μηχανικός κ. Δημήτριος Καλουδιώτης ο οποίος υποστηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ.

Ο πολιτικός μηχανικός κ. Νίκος Ζυγούρης (πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας) ο οποίος πρόσκειται στον χώρο της ΝΔ θα αναλάβει χρέη αντιπροέδρου. Από το παλιό ΔΣ της Κτηματολόγιο ΑΕ, παραμένει μόνον ο πολιτικός μηχανικός κ. Ιωάννης Σαβαλάνος, σύζυγος της πρώην υπουργού Παιδείας επί κυβερνήσεων ΠαΣοΚ κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου.

Στην Κτηματολόγιο ΑΕ μετακινείται από το ΔΣ του ΟΚΧΕ (Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος) ο τοπογράφος μηχανικός, καθηγητής του ΑΠΘ κ. Κωνσταντίνος Κατσάμπαλος.

Τα άλλα τρία μέλη του ΔΣ της εταιρείας θα είναι ο αγρονόμος – τοπογράφος μηχανικός κ. Συμεών Μυσιρόγλου και ο πολιτικός μηχανικός κ. Βασίλειος Αλευράς, υποστηριζόμενοι και οι δύο από τη ΝΔ καθώς και ο αγρονόμος – τοπογράφος μηχανικός κ. Νικόλαος Νούσσιος από το ΠαΣοΚ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση, εντός των επομένων ημερών.

«Θέλω να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση της Κτηματολόγιο ΑΕ για το μέχρι σήμερα έργο της. Θέλω επίσης να ευχηθώ στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλή επιτυχία και να τονίσω τη σημασία του ρόλου και του έργου της Κτηματολόγιο Α.Ε, για την ανάπτυξη της χώρας», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Και προσθέτει: «Τις επόμενες ημέρες κατατίθεται στη Βουλή το σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΚΑ για τη λειτουργία της εταιρείας, με το οποίο φιλοδοξούμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες ολοκλήρωσης κτηματογράφησης της χώρας, να διευκολύνουμε τους πολίτες και τους συναλλασσόμενους, να διασφαλίσουμε περαιτέρω το συμφέρον της χώρας και των πολιτών».

 

Τράτσα Μάχη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.