Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Παυλόπουλος διαψεύδει το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Απρίλιος 8th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Prokopis-Pavlopoulos-Kostas-KaramanlisΈνας εκ των στενότερων συνεργατών του Κώστα Καραμανλή στα χρόνια της διακυβέρνησης του τόπου την περίοδο 2004-2009 από τη Νέα Δημοκρατία, ο Προκόπης Παυλόπουλος, δίνει τη δική του διάσταση στο θέμα του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, που απασχολεί πλέον σε έντονο βαθμό τη Δικαιοσύνη.

Με δηλώσεις του στα “Νέα” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, ο οποίος εξαρχής προσεγγίζει με ειρωνική διάθεση τη σχετική υπόθεση, ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός Εσωτερικών και καθ΄ ύλην αρμόδιος για τη δημόσια ασφάλεια την επίμαχη περίοδο, απαντά σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι “δεν επιβεβαιώθηκαν” οι πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, και προσθέτει πως ο ίδιος έκανε ό, τι έπρεπε για τη διαχείριση και διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο.

“Έχω και εγώ πολλά ερωτηματικά”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Προκόπη Παυλόπουλου, για πτυχές της υπόθεσης που έχουν προκαλέσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

ysterografa.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Απρίλιος 8th, 2013 at 17:17 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply