Πιθανολογείται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες της αιματηρής συμπλοκής στα Ίσθμια

Στην Μάνδρα Αττικής εντοπίστηκε τον βαν που είχε κλαπεί στην Κορινθία

Στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής εντοπίστηκε την Κυριακή 7 Απριλίου το λευκό όχημα τύπου βαν (VW Transporter) με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760 το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή Άσσος Κορινθίας μεταξύ 31ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου και το οποίο πιθανολογείται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες της αιματηρής συμπλοκής στα Ίσθμια για τη διαφυγή τους.

Το φορτηγάκι ήταν σταθμευμένο κοντά σε μια καφετέρια της περιοχής και αυτή την ώρα ερευνάται από συνεργεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, για τυχόν στοιχεία που μπορεί να συνδέσουν το συγκεκριμένο όχημα με τους δράστες.

Μετά τη δήλωση κλοπής από τον ιδιοκτήτη του βαν, είχε σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία για τον εντοπισμό του οχήματος. Την Κυριακή της 31ης Μαρτίου είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας το τζιπ μάρκας Subaru Forester που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί, της συμπλοκής στα Ίσθμια, από την οποία έχασε τη ζωή της μια 25χρονη κοπέλα.

Όπως έχει διαπιστωθεί με βάση αποτυπώματα, δύο εκ των δραστών είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους παραμένουν άκαρπες.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.