Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ληστεία σε βάρος 75χρονης, την ώρα που αυτή κοιμόταν, στα Αλωνάκια Κοζάνης

Απρίλιος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αναζητούνται τρεις δράστες που τη φίμωσαν…

Το Σάββατο (06-04) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Αλωνάκια Κοζάνης, έγινε ληστεία σε βάρος μιας 75χρονης.

Ειδικότερα τις πρώτες πρωινές ώρες, δύο άνδρες αγνώστων στοιχείων, μπήκαν στο σπίτι 75χρονης στα Αλωνάκια Κοζάνης, την ώρα που αυτή κοιμόταν και αφού την ακινητοποίησαν, την φίμωσαν και στη συνέχεια χτυπώντας την και απειλώντας την, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων εβδομήντα (570) ευρώ και τρία χρυσά δόντια, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε συρτάρι επίπλου.

Οι δράστες αποχώρησαν αφήνοντας την παθούσα δεμένη και κλειδώνοντας την κύρια είσοδο του σπιτιού, ενώ κόψανε το καλώδιο της τηλεφωνικής συσκευής. Ακολούθως, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με έναν τρίτο συνεργό τους, που τους περίμενε.

Η παθούσα ενημέρωσε για το περιστατικό κατοίκους γειτονικής οικίας και την αστυνομία, αφού κατάφερε να λυθεί και να κατέβει από μπαλκόνι του σπιτιού της.

Οι δράστες αναζητούνται.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

This entry was posted on Κυριακή, Απρίλιος 7th, 2013 at 12:36 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply