Πυρ και μανία με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο είναι, όπως αναμενόταν, στον Άρη…

Το κλάμα… βγάζει στον παράδεισοΟ Άρης με δέκα παίκτες από το 19’, λόγω αποβολής του Αγκάνθο και γκολ του Τάτου στο 82’, έκανε το… κλάμα του Παπαζαχαρία, γέλιο και μένει «ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Άρης μένει «ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής, αφού έφυγε με το τρίποντο από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με γκολ του Τάτου (82’).

Ο Αγκάνθο αποβλήθηκε στο 19’, σε φάση με δύο (!) κίτρινες, ο Παπαζαχαρίας «λύγισε», εκπληπαρόντας: «αφήστε μας να παίξουμε», όμως ο πρώην παίκτης των «κυανόλευκων», Ανδρέας Τάτος, έστειλε στον παράδεισο την ομάδα του Παπαδόπουλου.

Το ματς:

Όταν σε τέτοια παιχνίδια, έστω η μία από τις δύο ομάδες παίζει μια κατηγορία τότε το πάθος, η ένταση, τα νεύρα… περισσεύουν. Ο Άρης, μπήκε με αυτό το σκεπτικό στο γήπεδο, την στιγμή που ο Ατρόμητος ήθελε το παιχνίδι, αλλά έδειξε να μην… καίγεται κιόλας. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και τα πρώτα match up, ο Φυτανίδης με τον Αγκάνθο… τρώγονταν σαν τα «κοκόρια». Σε μία από αυτές τις μονομαχίες, ο Φυτανίδης έριξε μια αγκωνιά στον Αγκάνθο, εκείνος έπεσε στο έδαφος, αλλά ο Στυλιαράς τον τιμώρησε για «θέατρο».

Ο Ισπανός επιθετικός εξαγριώθηκε, άρχισε κάποια… «γαλλικά» και αμέσως ο Στυλιαράς τον έστειλε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στα αποδυτήρια, από το 19’. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν απίστευτες. Ο αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας έβαλε τα κλάματα, φωνάζοντας παράλληλα: «Αφήστε μας να παίξουμε, μη μας γ….». Στην ίδια κατάσταση βρισκόταν και ο Οικονόπουλος και οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη. Τα υπόλοιπα λεπτά που κύλησαν, βρήκαν τον Ατρόμητο, ως συνήθως να έχει πρόβλημα στη δημιουργία και τον Άρη να κλείνει τους χώρους και να ψάχνει την κόντρα με τον ταχύτατο Γιαννιώτα. Το 0-0 όμως παρέμεινε και μετά τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να αλλάξει πάνω από τρεις φορές την μπάλα και φυσικά τον Άρη να βγάζει ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν υπήρχαν πολλές και όταν αυτές έρχονταν, ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έβλεπε πως οι παίκτες του μπορούσαν να κάνουν την ζημιά (με τον Ολυμπιακό Βόλου, τον απέκλεισε στο τελευταίο παιχνίδι του Μπάγεβιτς στον «κυανόλευκο» πάγκο) και δικαιώθηκε λίγο αργότερα.

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και το… φιλί ζωής έμελε να έρθει από έναν παίκτη που ανδρώθηκε στο Περιστέρι. Ο Ανδρέας Τάτος σκόραρε από το ύψος της περιοχής, δεν πανηγύρισε, οι «κίτρινοι» έγιναν ένα κουβάρι για να γιορτάσουν το γκολ. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν, με τον Ατρόμητο να έχει την μπάλα στα πόδια του, τους παίκτες του Άρη να προσπαθούν να κρατήσουν την μεγάλη νίκη και τον Σούλη Παπαδόπουλο να φυσάει και να ξεφυσάει.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ατρόμητος – Αρης για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (58’ Καραγκούνης), Σουμπίνιο (67’ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο, Ναπολεόνι, Μάντζιος (79’ Κούτσι).

Στον πάγκο: Ρέινα, Ουντότζι, Νάστος, Λαζαρίδης.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης (70’ Διαμαντάκος), Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Μαργαρίτης, Οικονόμοπουλος, Τριανταφυλλάκος, Νταμαρλής, Γιαννιώτας (93’ Ηρακλής), Τάτος (89’ Αγγελούδης), Αγκάνθο.

Στον πάγκο: Βελλίδης, Σουνάς, Καραγιάννης, Τσουκάνης.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)
Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

Χρήστος Οικονόμου

Πυρ και μανία με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο είναι, όπως αναμενόταν, στον Άρη…

ΠΑΕ Άρης: «Διαλύουν έναν σύλλογο με ιστορία»Η διοίκηση των «κιτρίνων» δεν περίμενε καν τη λήξη του παιχνιδιού στο Περιστέρι και σε ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για «έγκλημα» του διαιτητή στη φάση της αποβολής του Αγκάνθο.

Μιλά, δε, για απόπειρα «να διαλυθεί ένας σύλλογος με ιστορία 99 χρόνων, ενώ κάνει αναφορά και στο παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τα κατά συρροή εγκλήματα που έχουν φέρει τον Άρη σε αυτήν την θέση ωχριούν μπροστά στην διαιτητική σφαγή του Στυλιάρα.

Η αγκωνιά στον Αγκάνθο αντί για κόκκινη κάρτα στον Φυτανίδη «βαπτίστηκε» κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας για θέατρο και απέφερε την αποβολή του ως αποτέλεσμα του δίκαιου εκνευρισμού των παικτών του Άρη, που βλέπουν να διαλύουν έναν Σύλλογο με ιστορία 99 χρόνων.

Τώρα ο Πανθρακικός μπορεί να κερδίσει άφοβα τον Ο.Φ.Η. και όλοι να είναι ευχαριστημένοι…»

Sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.